Hverdagen

Generalforsamling i borgerforeningen

I aftes var der generalforsamling i borgerforeningen her i Kousted, og jeg skulle naturligvis med.

Den var oversået på 20 minutter, det var meget effektivt og alle der var på valg modtog genvalg og var valgt. Så let kan det gøres. Efter end GF så var det tid til fællesspisning med smørrebrød, øl, snaps og sodavand. Og så bagefter ostemadder og kaffe/the.

Jeg var afsted alene, søster synes ikke hun ville med. Men jeg hyggede mig nu alligevel, og fik grinet en hel masse. Folk i byen er jo vældig flinke og inkludere gerne end i samtalerne og hyggen. Og som altid blev jeg spurgt om vi var faldet godt til i Kousted, og om vi kunne li og bo her. Det spørgsmål kommer igen og igen og igen, hvilket vi more os en del over. Vi har trods alt boet her lige knap 10 måneder, men vi er stadig de nye her i byen.

Jensens Bondehus i Kousted

Svaret er som altid ja vi er faldet godt til i Kousted, og vi elsker stadig at bo her. Hver dag er for mig stadig en gave at bo her hvor vi gør. Jeg elsker vores lille idylliske bondehus lige så meget som den dag vi flyttede ind.

Udover det fik jeg også at vide at den første ko med kalv faktisk var ankommet i baghaven. Jeg havde ikke set den var kommet i går formiddags. Men søster opdagede dem også mens jeg var væk. Den lille kalv er vist kun omkring 1 uge. De er dog stadig meget sky og holder sig oppe i toppen af marken, men mon ikke det kommer med tiden.

 

I dag

I dag har dagen stået på rengøring i forsamlingshuset, og lidt oprydning herhjemme. Og her til aften har vi plukket skvalderkål og mælkebøtter til marsvinene, det var de vældig glade for. Grøntet er endelig begyndt for alvor og piple op af jorden, det er skønt.

Mælkebøtter er godt

Marsvinene klager  i hvertfald ikke over at få natur grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *