Haven

Forårs oprydning

Selvom vejret i dag ikke har været det bedste her i Kousted så har jeg dog fået lavet lidt uden for i dag.

Jeg har lavet lidt forårs oprydning af en stor bladbunke fra efteråret. Bladbunken var et levn fra i efteråret hvor blæsten gerne ville blæse alle bladene ind i mellem stuehuset og udhuset, og jeg havde ikke lige “udstyret” og energien til at samle dem sammen så de blev til en bunke. Siden hen fik de lov at ligge da jeg mente vi havde pindvin boende i bunken hvilket ikke er usandsynligt.

Men da bunken ikke ligefrem pynter og jeg heller ikke ønsker vores udlejer skal have grund til at være utilfreds med os, så måtte den jo heller fjernes. Det blev den så i dag.

Forårs oprydning

Her kan man se hvor ryddeligt der er, og vores rør til indhegningen til dyrene til sommer kunne så komme derhen og stå pænt i stedet for den rodet bunke de lå i før.

Forårs oprydning

Det blev til et par sækkefuld som så kan komme på genbrugspladsen når jeg lige kan få dem kørt derover. Jeg skal i forvejen havde samlet mere haveaffald og grene sammen og af med det. Der ligger en del i mellem alle planterne, buskene og træerne ned i bunden at haven, og der kommer jo også mere afrevet mos hen af vejen når jeg får revet det af plænen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *