Haven

Lidt mere hygge til haven

Lidt mere hygge til haven

Jeg har for noget tid siden købt denne sten, den skal være med til at give lidt mere hygge til haven. Den er malet af Helle Rolsted fra Galleri Rolsted. Helle og jeg er personlige venner, og jeg følger hendes facebook side. Jeg så hun havde vist stenen her og jeg synes den var rigtig flot og tænkte den da lige passede til vores dejlige bondehus.

Helle kom forbi i dag med den, og den er nu kommet på plads ude ved døren hvor den byder alle velkommen til vores lille paradis af et bondehus her i Kousted.

Hvis man vil se mere omkring hvad Helle går og roder med at spændende kreative ting kan man se dem på hendes hjemmeside: http://www.hellerolsted.dk/ eller på hendes facebook side: https://www.facebook.com/GalleriRolsted

Så det var lidt mere pynt udendørs arealerne her ved bondehuset, der kommer stille og rolig mere og mere. Dog er projekt have ( både køkkenhaven og alm. have) gået lidt i stå det øser simpelthen ned her i Kousted og har gjort i et par dage. Det er virkelig øv vejr, der er vådt over alt og vejret er gråt og trist og halv koldt.

Solen burde skinne og vejret burde dufte af forår men suk det ligner mere end træls sur efterårs dag end en forårsdag i april.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *