Haven

Forspirring

Ja så prøver jeg noget helt nyt nemlig forspirring af persille og purløg, noget jeg aldrig har prøvet før.

Mini drivhus

Det er et lille “drivhus” jeg købte i lidl for noget tid siden en pakke med 4 af dem i. Jeg tænkte jeg ville afprøve det og se om jeg kan få noget til at spirre inden jeg sætter flere frø. Så jeg har kun lavet den ene kasse.

Jeg skal imorgen eller torsdag have gang i den store balje jeg har lavet til at stå uden for hvor vores krydderurter skal være i. Men jeg skal lige have boret huller i bunden og fyldt jord i den. Og eftersom det regner meget pt. i Kousted så tænker jeg at den nok vil blive i udhuset indtil vi får lidt tørvejr igen så frøene ikke drukner.

Det er som jeg har læst mig til ikke en nødvendighed at lave forspirring af persille og purløg ( eller andre for den sags skyld) men det kan være en fordel. Nu prøver jeg det og så må vi se om det er en fordel for mig.

Jeg er meget spændt på at se hvor godt det kommer til at gå med at få krydderurterne til at spirre og holde liv i dem. Generelt set er jeg spændt på både projektet med køkkenhaven og med selve haven.

Jeg håber rigtig meget det hele bliver en succes jeg vil rigtig gerne have en flot have, også selvom det mere eller mindre kun er os selv der skal se den. Men det ville da være dejlig at haven er pæn og se på og dejlig at opholde sig i her til sommer. Hvem bliver ikke glad i låget af en farvestrående have som ikke bare er ukrudt over det hele. Derudover er jeg ikke i tvivl om vores udlejers mor (som bor ved siden af os) vil være vildt glad og nok også overrasket over det hvis haven blev så fin.

Køkkenhaven er egentligt ikke med tanke på vi skal spare penge på budgettet med hensyn til det vi planter, men mere fordi det er sjovt og fordi det da vil kunne bruges til dyrene også. Så det er jo rent win win…

Og ja så er det da bare meget hyggeligt synes jeg at der er noget der ligesom hiver en med uden for i stedet for at tilbringe så meget tid inden for frisk luft er jo godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *