Hverdagen

Afslappende søndag

I dag var bare en afslappende søndag på sofaen. Jeg stod desværre op med migræne igen og så er det altså ikke muligt for mig at få ret meget ud af dagen. Det startede ved kaffen med syndforstyrrelser og derefter lidt føleforstyrrelser i ansigtet hvor efter der “bare” var migræne.

Det er virkelig øv at stå op og have det sådan, jeg ønsker bare at gå direkte i seng igen. Men altså ja jeg smed mig på sofaen med dynen og puden og satte matador på dvd afspilleren. Søster holdt mig med selskab mens hun arbejde på sin bærbare. Det var rigtigt hyggeligt selvom jeg vist døsede hen et par gange.

Jeg har stadig migræne og er lige nu på vej i seng lige om lidt i håb om at morgen dagen bliver bedre, og vejret også bliver det. Håbet er at jeg kan bruge noget af dagen i haven og få ryddet noget af vinter tilstanden ud af vores bede i haven, så vi kan se alt det der pipler op af jorden nu.

Jeg har også et par marsvin der skal tages billeder af og sættes på hjemmesiden, og sidst men ikke mindst tror jeg godt bondehuset kunne trænge til at støvsugeren kørte en tur. Der er bare så mega mange kattehår over alt, det at have 2 katte og have trægulv der er bare sorte nullermænd over alt for tiden. Jeg mærkede det ikke da jeg boede i lejlighed med gulvtæppe, men nu hold da op…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *