Haven

Muldvarpe skræmmer

Jeg har siden vi overtog huset 1/7-15 kæmpet med en muldvarp eller mosegris i græsplænen.

Jeg lånte 3 fælder af min far, som han har fanget mange muldvarper med. Men det hjalp intet. En anden beboer i byen lånte mig en af hans fælder som han fanger mange muldvarper med, det hjalp heller ikke.

I vinter mens jorden har været frossen har der været fred for muldvarpen/mosegrisen. Men i takt med vejret blev varmere og mildere og jorden dermed varmere kom dyret igen.

Jeg satte endnu en gang fælderne men det hjalp stadig ikke.

Det var ved at være pisse irreterende for at sige det mildt at det dumme kræ synes det var sjovt at pløje hele min græs plæne op…

MEN så.. blev jeg medlem af en have gruppe på facebook og der var en anden som havde samme problem.

Svarene var mange men flere sagde at en muldvarpe skræmmer var sagen og at de havde haft stort held med at komme af med skadedyrene på den måde.

Jeg må indrømme ærligt jeg var skeptisk, var det nu ikke bare en gang hippi fis som nogle troede virkede ? Men så blev der skrevet at Lidl havde en på tilbud til 100 kr. og ja 100 kr det kunne jeg godt give for at finde ud af om jeg kunne komme af med muldvarpen.

Hvis sådan en fidus virkede var de 100 kr. jo givet godt ud, hvis ikke så var det jo ingen herregård.

Så sagt så gjort, jeg købte en muldvarpe skræmmer i Lidl.

11219644_10209336492038570_5780148015044386468_n

Muldvarpe skræmmeren satte jeg ned midt i et af muldvarpens skud, og TADADA der har ikke været et eneste skud fra muldvarpen siden.

Den fungere på den måde at den har solcelle oven på, og solen oplader batteriet i den, og så kan man sætte den til at afgive lyd og vibrationer. Eller kun vibrationer. Min står kun til vibrationer.

Jeg har indtil nu været muldvarpe fri i 14 dage og som jeg dog nyder det. Jeg har jævne alle forrige skud, fjernet fælderne med spandende over og nyder at der ikke kommer nye skud.

Og den forsat vil have virkning vil tiden vise, men som det er nu så nyder jeg tiden hvor muldvarpen er flyttet.

 

-Christina

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *