Hverdagen

Det skulle jo bare have været..

Ja det skulle jo bare have været en stille og rolig weekend men kun få mennesker der skulle se på marsvin og aflevere et par stykker.. men sådan gik det ikke…

Vi ( min søster og jeg) blev kontaktet af en privat person fredag aften om vi kunne hente nogle marsvin hos en hun kendte i nordjylland, hvilket vi jo normalt hverken kan eller vil. Men her var der tale om en del marsvin som skulle have nyt hjem, og det faldt tilfældigvis sammen med far skulle i biltema i løbet af ugen. Så altså med lidt snak med far osv. kom aftalen i hus om vi kunne hente marsvinene mandag (imorgen) men så i aftes da jeg skulle aftale det sidste og udveksle adresse mv. så ville personen ikke af med dyrene alligevel vedkommende ville selv forsøge og sælge de mange marsvin (problematikken der i var så at flere af dyrene var unger som var kønsmodne og vedkommende kunne ikke kønsbestemme så der var risiko for endnu flere unger, og vedkommende ide var at sælge ungerne til en dyreforretning).

Jeg sendte lørdag aften en mail til hende der oprindeligt havde kontaktet os, hun svarede i dag søndag, hun skulle op til personen og hente en kat, så hun ville forsøge og se om hun måtte tage marsvinene med. I løbet af søndagene ringede vi sammen et par gange og det endte med hun fik alle marsvinene med sammen med katten, og hun kørte derefter ned til os med marsvinene. Så eftermiddagen gik med at få dem vejet, køns opdelt og installeret. Dyrene er heldigvis i god stand, er ikke syge. Og umiddelbart er odds rimelig gode for han ungerne ikke har gjort nogen af hun ungerne drægtige, men det vil tiden vise.

Så det gik søndag eftermiddag lige med, plus vi have en familie der kom og reserverede et par marsvin til deres søns fødselsdag på fredag hvor de 2 marsvin så skal hentes. Det lyder ikke af meget måske, men der var en del polimik omkring det med marsvinene fra nordjylland som tog ret meget tid, men nu er dyrene her og de har det godt og spiser lystigt.

Så det blev ikke lige til en stille søndag på sofaen eller lign… men sådan kan det jo gå.

Imorgen skal jeg så med far i biltema, har en indkøbsliste så lang 🙂 Og så skal jeg også lige forbi en anden person i Aalborg efter et marsvin som er adfærdsvanskelig som jeg har lovet vi tager ind og ser om vi kan gøre noget ved.

Det skal nok blive en hyggelig tur med far i biltema, de plejer vores ture rund omkring altid og blive.

Nå ja og så har jeg nogle skabe som skal males også imorgen.

Og så kan jeg glædeligt fortælle jeg er blevet godkendt/optaget i vores forening til at begynde uddannelsen til racedyrs dommer ( jeg er i forvejen kæledyrsdommer), så det glæder mig rigtig meget.

Jeg tror jeg vil smutter over under dynen og sove nu…

 

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.