Hverdagen

Lagkage, kulde, og introvert..

12112163_498996203609225_1242841040871595413_n

Det er lidt tid siden jeg sidst har fået skrevet, men der har været så meget (eller i hvertfald synes jeg der har været så meget).

Selvom jeg går hjemme pt. så synes jeg der er nok til at fylde dagene ud, det jeg savne mest er faktisk nogle af snakke med i løbet af dagen men ellers synes jeg det går ok.

Igår afholdte vi marsvineudstilling i Fårup, så vi var på stikkerne fra kl. 6 og var hjemme igen lidt over 19 tror jeg og så skulle dyrene i burene igen og madvarene skulle i køleskabet osv.

Og så stod den ellers på afslapning resten af aftnen og rugbrødder til aftensmad. Vi sad i sofaen og snakkede i nogle timer og bare slappede af, før vi endte med at gå i seng.

Dagen efter sådan en udstilling er altid hård fordi jeg jo ikke høre til de mindste her i verden og har vand i fødderne og sådan en dag fra tidlig morgen til aften på udstilling der får man gået en hel masse og fødderne og benene er godt brugte og der er vand i futterne når aftnen falder på.

Idag havde vi besøg af mor, far og mormor til fødselsdags kaffe.

Min lille søster havde fødselsdag her d. 23/2 og min mormor d. 26/2 grundet min mor sidder i elektrisk kørestol så holder slog vi min mormors og søsters fødselsdags “kaffe gilde” sammen og holdt det hos os da mormor bor i lejlighed og der kan mor ikke komme op grundet trapper. Det var så i dag vi holdt det, så allerede i formiddags var der nok og se til med at få støvsuget, vasket gulv og luftet ud mv. til gæsterne kom og søster bagte så boller og lagde lagkage sammen i mens.

Så det var lidt en hård start på dagen efter udstillingen igår og jeg er rigtig smadret lige nu, fødderne er ømme igen, og hovedet er tungt. Jeg stod op med hovedpine imorges fordi jeg var gået totalt kold i nat og havde sovet som en sten. Og hovedepinen ville ikke helt slippe i dag. Og så som introvert så blive jeg utrolig træt psygisk efter og have været sammen med flere mennesker også selvom det kun er 3 mere end normalt.

Og når det så er oven på en dag som igår med masser af mennesker, snak og generelt set mange mennesker så trænger man til en slap af dag fra mennesker, men det blev så ikke lige i dag.

Men det må så blive imorgen i stedet, der har jeg heller ikke noget jeg umiddelbart skal, så det er dejligt.

Sidste mandag gjorde jeg rent i forsamlingshuset i Kousted for første gang, søster var ikke hjemme så jeg ordnede det selv, det tog en times tid, hvilket var ok.

Imorgen mandag er forsamlingshuset lejer ud igen så tirsdag skal jeg op og gøre rent igen. Det er nu meget hyggeligt det er ikke fordi det er så anstrengende at gøre rent og så går tiden da med det.

Jeg tror lige om lidt jeg vil smutte ud og børste tænder og så finde under dynen. Som sagt er jeg bombet og trænger til at smutte under dynen efterhånden.

Vejret er super smukt for tiden, om aftnen utrolig stjerneklart hvor vi kan se stjernebillederne på himlen (lige bortset fra aften hvor det er mega tåget) hvilket er utrolig smukt synes jeg. Om dagen skinner solen og det virker forårsagtigt, men om morgenen når man står op kan man se frosten i græsset og kan regne ud det har været frostvejr om natten.

Foråret lader stadig vente på sig, alt i mens jeg nyder alle vintergækkerne som stille og roligt kommer op af jorden alle mulige steder i haven. Det er utrolig smukt med vintergækker i haven. Men hvor jeg dog stadig gerne ville have noget forår og mere varme.

Nå jeg må heller se og komme i seng…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *