Hverdagen

Alt og intet.. og dog

1013764_487153011389373_1037557319_n

Foråret lader vente på sig… Den ene dag føles vejret midt og dejlig solrigt, den anden dag er det koldt, vådt og blæsende. Og for det ikke en gang skal være løgn melde vejrudsigten om sne og kulde igen. Jeg er normalt en person som kan li sne ganske godt, ganskevist foretrækker jeg det kommer omkring jul da jeg elsker en hvid jul men… nu skriver vi altså februar og nu vil jeg have forår så jeg kan komme i haven.

De første frø fra ebay er allerede ankommet det er jordbærfrø, til jordbær ikke bare i den alm. røde vi kender (jeg er vildt spændt på om jeg kan få dem til at blive til noget).

Mit lille havesæt er også kommet fra ebay så jeg allerede få ryddet op i bedet med stokroserne som forresten allerede er begyndt og lave fine nye grønne blade fra bunden af efter jeg skar dem ned i efteråret. Vintergækkerne skyder frem over alt i græsplænen og jeg tror der er krokus i blandt. Men vi må vente og se.

Jeg må væbne mig med tålmodighed og vente på frosen slipper totalt så planterne ikke mister sin vinterfrakke imod frosten.. suk…

Men om ikke andet har jeg fået ryddet op i udhuset og storskrald var her her til morgen og hentede det hele, så nu ser her pænt og ryddeligt ud rundt om huset(havde stillet tingene uden for, for at få plads i udhuset), og rodet er væk og fylder heller ikke i udhuset.

Oprydningen startede egentligt med jeg skulle flytte en stak ikke udpakkede flyttekasser ved olietanken for oliefirmaet kunne komme og hælde en ny tankfuld olie på, og så tog det ene det andet og jeg fik ryddet op. Hvilket bagefter var dejligt.

Vi har forresten fået nøglen til forsamlingshuset her i Kousted, vi skal nemlig som jeg vist fortalte sidste år være rengørings holdet i forsamlingshuset, så vi var oppe og få nøglen og instrukser, og har første job her efter d. 21/2. Så det er jo meget godt.

På det personlige plan går det op og ned. Det ser ud til der måske kunne være held med kærligheden og en date i nær fremtid, men nu må vi se. Har kendt fyren i omkring 6 år eller mere og vi har også mødtes et par gange, men det har været rendt lidt udi sandet en del gange.. Men nu må vi se hvad fremtiden bringe.. Det ved ingen jo endnu.

Udover det så læser jeg en del for tiden, min søster finder sådan nogle goder e bøger til mig, og så læser jeg dem på tablet. Det er super nemt og dejligt, har ellers ikke læst i mange år men har ligesom fundet tiden til det og roen til det. Udover at læse en hel del så er jeg begyndte og farvelægge motiver det vi som barn kaldte at male i malebog. Det giver en vis indre ro at sidde og farvelægge et motiv i alle mulige flotte farver, det kan jeg godt li. Måske jeg i næste post ligger nogle billeder ind af nogle af motiver jeg har farvelagt indtil nu.

Nå jeg må heller stoppe nu, kan jeg høre jeg har et par sultne marsvine babyer der kalder. De skal nemlig have modermælkserstatning da deres mor ikke har mere mælk, og de har lært at kalde når de er sultne 🙂

 

Christina

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *