Hverdagen

Forår forår kom nu snart

Ja forår forår kom nu snart…. Nu synes jeg personligt har haft vinter nok for nu.

Vi har haft sne, sibirisk kulde og masser af blæst, regn og slud nu må det være nok med det. Den nederste del af vores have står under vand og der e vådt alle steder en del af indkørslen er mudder mv.

Nu vil jeg have forår, også selvom jeg har nydt vinteren. Jeg har især nydt at kunne se ud af vinduet fra værelset og se fuglene flokkes om foderbrædtet i haven.

SONY DSC

Jeg har nydt at se den dejlige hvide sne ligge alle steder herude på landet, og alt var hvidt og ikke kedeligt brunt sjap som i byen.

Men nu er det altså nok for mig, nu må varmen og solen godt komme igen og give os noget forår.

Med foråret kommer vintergækker, erantis, krokus og meget andet kønt. Jeg har allerede set de første vintergækker stikke op af jorden, og set starten til et par krokus’er ( tror jeg det er), naturen venter utålmodigt på vinteren skal fortrække og foråret skal melde sin ankomst.

Det kribler i fingerne på mig for at komme ud, og starte på at gøre noget ved haven. Noget jeg har ventet på siden sidste år hvor vi flyttede herud midt i sommeren. Jeg glæder mig til at kunne komme i gang med at lave bede til blomster, se stokroserne foran huset vokse op og sætte blomster, til at se have få flere og flere blade og farver.

Jeg har være i ebay og købe blomsterfrø til mange forskellige farvestrålende blomster, jeg glæder mig til de kommer og til foråret gør det muligt at så dem og så vente på de kommer op af jorden i alt sine farverige pragt.

Jeg trænger til at komme ud i luften, og ikke sidde inde og kukkelure men det er ikke sjovt at være ude når det er koldt og vådt og ikke mindst blæsende. Det er meget sjovere når kulden ikke bider, det ikke regner og ikke blæser.

Så kom nu forår vi har ventet længe nok nu.

Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *