Hverdagen

Vinter kulde og ondt i ryggen

Ja jeg ved det godt, der har været meget stille på bloggen i december og nu i januar. Jeg har ikke rigtig følt for at blogge, eller haft noget og dele.

Dagene går stille og roligt forbi her i bondehuset, jeg går forsat hjemme og den ene dag tager den anden. Man kan ikke holde ud og være ude på grund af kulden, det er lige før man fryser istapper ud af røven når man går ud.

I forrige uge traf jeg en beslutning, min 11 årig hunkat på 2,1 kg. skal steriliseres. Jeg har en tid til hende på tirsdag. Hun er mit et og alt og har fulgt mig gennem tykt og tyndt.

Men.. hun flyder fra underlivet on/off og er i løbetid konstant plus hun er urenlig igen. Jeg havde håbet flytningen hjalp eftersom hun i et par måneder efter flytningen var 100 % renlig. Men så kom hun i løbetid og så var vi tilbage til det sædvanlige som før vi flyttede.

Så nu skal hun steriliseres, mest fordi hun flyder fra underlivet og drypper når hun går og der ligger en hel våd plet der hvor hun har lagt. Det er både klamt, uhygiejnisk og synd for hende.

I takt med tirsdag rykker tættere på, bliver jeg mere og mere nervøs, jeg vil være knust ud over alle grænser hvis ikke hun klare den. Jeg ved godt det er det rigtige og gøre men risikoen fylder også rigtig meget og jeg får tåre i øjnene bare ved tanken om jeg kan risikere hun ikke klare den. Dyrlægen har lovet at tage ekstra blodprøver og tjekke stofskiftet mv. hvilket man gør ved ældre katte for at tjekke der ikke er noget der indikere hun ikke bør kunne klare det.

Udover det med min kat Mulle, så har jeg også fået et form for hold i lænden. Jeg tøffer rundt som en gammel mand og har ondt det meste af tiden. Aner ikke hvordan det er kommet jeg vågnede op mandag formiddag og så var den gal. Siden da har det været galt, det er virkelig træls, i tirsdags fik jeg dog arbejdet mig igennem smerterne og alligevel gjort rent ved marsvinene og onsdag var jeg ude og handle. Men altså pokkers det gør så ondt. Jeg troede her igår det var i bedring jeg havde mindre ondt end de andre dage, men i nat gik jeg i seng sent og var meget træt, jeg har sovet som en sten = ikke været vågen hele natten… og jeg faldt i søvn på maven og sov hele natten på maven så ja.. jeg er så tilbage til det gør pisse ondt igen uden nogen bedring.. Damm hvor træls… Og nu nærmer tirsdag sig igen og jeg skal gøre rent ved dyrene igen og handle onsdag. Plus jeg skal til byen tirsdag morgen med Mulle der skal afleveres ved dyrlægen ind kl. 9. whuuuhuu eller noget….

I december fik jeg ny bærbar pc. Jeg kom hjem fra juletræ i forsamlingshuset og min strømledning til den gamle bærbar var ved at kortslutte. Jeg har lånt pengene af mine forældre da jeg ikke havde til en ny bærbar selv. Jeg ville ikke ofre en ny strømforsyning til den gamle eftersom den allerede har fået nyt tastetur, 2 nye batterier, og nu skulle have ny strømforsyning og den er 6 år gammel.

Nu har jeg fået en HP bærbar, den er super god, og virkelig cool. Det er virkelig kvalitiet, og jeg nyder batteriet virker og man kan tage ledningen ud og gå i stuen med den uden problemer med batteriet.

Mine forældre har i 2015 være utrolig søde og super gode ved både søster og jeg. De lånte os til indskudet i huset, samt den første måneds husleje (fordi vi stod med 3 huslejer, 2 lejligheder plus huset). Derudover har de lånt os til hver vores nye bærbare pc.

Her i 2016 skal vi til at afdrage på det vi har lånt, hvilket også er fair nok vi har brugt tiden siden vi flyttede i huset til at afdrage på vores gæld til hurtiglån osv. ( det var dyrt at flytte) således vores rådighedsbeløb bliver større og vi får noget gæld væk.

Vi er vores forældre evig taknemmelig for især pengene vi kunne låne til indskud til huset for ellers havde især jeg stået med håret i postkassen for at sige det pænt da jeg jo blev smidt ud af min lejlighed. Og det med almene boliger ikke bare lige er at få fat i sådan lige.

Jeg mangler stadig at blive frigjort fra min lejlighed selvom det er 6 måneder siden jeg flyttede ud, men min forrige udlejer tager sin tid med at få gjort noget ved lejligheden og samle sammen hvad han mener jeg skal betale. Men ok de første 2 måneder efter min udflytning skete der heller ikke noget med den..

Jeg håber dog virkelig snart vi kommer videre sådan så jeg kan få overstået det kapitel og komme helt videre, for det er træls at have det hængene over hovedet at der sikkert kommer et eller andet vanvittigt krav fra min tidligere udlejer som er helt hen i vejret om, hvor vi skal slås om det. Jeg ved bare vi skal slås om det, og det tager tid, resourcer og energi, og jeg vil bare være løst fra det skod lejemål og den idiot af en udlejer.

 

Nå jeg vil slutte af nu, jeg trænger til at komme over og ligge ned med ryggen. Jeg håber at der kommer mere gang i bloggen igen her fremadrettet.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *