Hverdagen

Stilhed i December…

Ja der har været lidt stille her på bloggen, og det er egentligt ikke fordi der er sket noget vildt og voldsomt som er grunden til der har været stille.

For at opsummere så bor hittekatten Salami her stadig, og det ser ikke ud til han har nogen intentioner om at flytte ud igen.  Han nyder livet som indekat med masser af nus, og kælen for ham. Og så har han jo det pivilegie at han sover i søsters seng om natten.

Vi har ikke fået juletræ endnu, far har haft ret travlt og har ikke fået hentet det til os endnu, så julekuglerne mv. ligger stadig på spisebordet.. Men vi får brændt kalenderlys hver aften og adventkransen er der også lys i.

D. 6 December var vi til juletræ her i byen det var meget hyggeligt at bruge et par timer med at synge julesange se børnene danse om juletræet og få godteposer og så spise æbelskiver mv.

Da vi gik op i forsamlingshuset lod jeg mn bærbare pc står tændt som så mange gange før fordi den downloadede fra internettet. Da vi kom hjem lugtede der brændt på mit værelse og jeg ledte efter årsagen og fandt frem til det var ledningen til strømforsyningen til min bærbare computer. Søsters kanin Winston har bidt i ledningen et par gange et par år tilbage da vi boede i hver vores lejlighed. Men ledningen har været tapet siden og har fungeret fint, men pludselig havde den valgt at kortslutte og deraf den brændte lugt.

Da min bærbare pc er ca. 5 år gammel og den kostede 4200 kr. plus jeg igennem de 5 år har bekostet 3 batterier til ca. 1000kr. stk. samt et nyt tastetur til 1200 kr. Så i alt så stod den i 8400 kr. Så ville jeg skulle købe en ny strømforsyning til 700kr. plus blæseren var begyndt og larme og ville skulle skiftes for ikke at sige den har et fladt batteri. Med den begrundelse samt jeg ikke kunne få en strømforsyning til den fordi lager status var ukendt for den, så ringede jeg hjem til far… Mor og far hjælper når det brænder ( so to speak)

Jeg spurgte om de måske kunne låne mig til en ny bærbar da jeg ikke kan undvære den. Det kunne de heldigvis godt, og jeg fik bestilt en og en god en. Jeg har haft den siden torsdag og er rigtig glad for den. Der er godt med “maskinkraft” bag den og den er super hurtig. Så det er rigtig lækkert.

Det er vel i store træk det som er sket de sidste 14 dages tid… Intet spændende som sådan egentligt… Men det skal der jo også være plads til.

Vi har dog brugt en del tid på at se håndbold dame landsholdet spiller jo, så selvfølgelig skal vi se det og følge med.

Her går dagene lidt efter lidt.. Der sker ikke så meget men alligevel føler man nogle dage man har super travlt og tænker man godt kunne bruge og sidde ned og bare slappe af..

 

Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *