Hverdagen

Jul amok og kønsskift..

2015-11-26 20.53.44.jpg

Som I nok kan se fra sidste indlæg er julesamlingen udvidet betydeligt. Der er kommet endnu flere kugler til, for ikke at tale om glanspapir til julehjerter, stjernestrimler og lidt ting til at lave juledekorationer af.

Julekasserne er også fundet frem for udhuset og så skal der ellers til og pyntet op til jul i vores lille bondehus, jeg har fået sat endnu en gang lys op udenfor, mit lysnet er nemlig kommet op.

Og så til den anden del af mit indlæg… Kønsskiftet er simpelthen hittemissen

2015-11-26 16.44.03.jpg

Hun er simpelthen gået fra at være en drægtig hunkat til at være en stor og robust hankat…

Ja sådan kan det gå, hittemissen som nu er dømt Salami (fordi han eeeeelsker 3 stjernet salami) ikke var tillidsfuld til en start så vi kunne tjekke køn. Og fordi han var meget høg over maven og påpasselig med ingen kom til den. Så passede det med en hunkat der var drægtig, men altså ja han er så blevet til en stor hankat..

Men sådan kan det gå. Han kan ikke enes med mine egne katte, men det er jo nok fordi den ene af mine er kastret hankat… Men Salami bor på søsters værelse og den del af huset, og mine bor i stuen og mit værelse.. for jeg har jo som bekendt også en fertil hunkat Mulle.. (som IKKE skal have killinger)…

Jeg er ved at undersøge om hun kan steriliseres selvom hun er 11 år og meget lille af størrelse, for hun døjer med udflåd og at hun drypper når hun er i løbetid, og så er hun urenlig når hun er i løbetid..

Så det kunne jo være dejligt at få hende fikset hvis ikke odds er dårlige for hun klare det på grund af hendes alder og hendes størrelse. Men afventer og høre fra dyrlægen.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *