Hverdagen

Kan det ses…

2015-11-25 22.02.33.jpg

Ja mon det kan ses at vi her i bondehuset glæder os til at have juletræ for første gang ? Da vi jo aldrig har haft juletræ før selv så ejer vi ingen julekugler, stjerne, hjerter eller lign. af juletræspynt. Så det bliver en dyr jul i indkøb i år. Men vi har da fået købt lidt julepynt til træet indtil videre, og mon ikke der kommer mere til.

Jeg kunne også forestille mig at vi får lov til at dykke ned (når vi spørger) i de gamls juletræskasse, der er et arsenal af julekugler, stjerner, og hjulehjerter så stort. Og vi bruger langt fra det hele hvert år når der pyntet juletræ, så mon ikke vi kan tiltuske også lidt der også.

Jul i det lille bondehus i Kousted skal det i hvertfald nok blive. Og damm jeg glæder mig til at pynte op hvilket vi skal til inden så længe.

2015-11-26 00.01.22.jpg

Vi fik også købt en adventkrans i dag, og både kalenderlys,pynte gran, og ler er købt til at lave en kalender dekoration. Vi har også samlet grandkogler ind fra vores grandtræer bag udhuset til dekorationerne.

2015-11-26 00.01.38.jpg

Åh det bliver godt det bliver jul i det lillebondehus.

Noget helt andet.. Vi har fået en lille ekstra beboer i bondehuset… 2015-11-23 22.06.39.jpg

Mismis har besluttet sig for at flytte ind. En tilløber fra byen som er tydeligt drægtig og som har besluttet sig for at her er der godt og bo. Hun har nu boet her i 3 dage tror jeg, og det virker ikke til hun har tænkt sig at flytte ud igen.

Mine 2 katte, Mulle og Mivser er ikke videre imponeret over hende, og er ikke ligefrem glad for hende. Men hun har base på søsters værelse hvor hun er det meste af tiden. Men hun kommer da ind i resten af huset en gang i mellem…

Mulle og Mivser går ud i gangen og kigger ind på søsters værelse og tjekker Mismis ud.. Så de er ret nysgerrig omkring hende, så mon ikke det kommer med tiden at de kan leve sammen alle 3. Indtil videre går det også fint som det er, men med tiden kommer vi nok der til hvor de kan rende over det hele alle 3.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.