Hverdagen

Sne kom hid

Overstående billede er taget for nogle år siden, men det viser jo dejlig hvidt sne. Jeg elsker sne, og jeg stod i dag op til sne. Godt nok ikke meget, men lidt har også ret.

Desværre forsvandt det jo i løbet af dagen da vi havde tøvejr, men jeg har jo lov at håbe der kommer mere af den dejlige sne her i vinter gerne i december.

Familie turen med vovse lørdag blev aflyst.. det glemte far bare at fortælle på forhånd så søster og jeg ventede lørdag.. Og da tiden gik ringede vi hjem for at høre ad… Så øv vi havde ellers glædet os..

På kærligheds fronten, er der ret stille… Jeg har dog fået kontakt til en sød fyr som jeg skriver lidt med på sms. Stille og roligt. Så må vi se hvad der sker eller ikke sker med det… Han virker sød og stille og rolig.

Ellers ved jeg faktisk ikke lige hvad jeg ellers har og fortælle…

Så tror bare jeg logger af og hopper over i seng under dynen…

 

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.