Hverdagen

Mand med stort M betyder ikke han har nosser…

Ja som jeg har skrevet om de sidste par indlæg har jeg skrevet med en fyr fra nordjylland. Vi har skrevet on/off og jeg har været meget i tvivl om han var det værd eller ej, på mange områder gav han modspil, og vi have nogle gode “samtaler” og samspil, men alligevel manglede der noget. Noget jeg ikke kunne sætte fingeren på.. Jeg boksede rundt med det i hovedet og var virkelig i tvivl om jeg egentligt inderst inde ville møde ham eller ej.. Jeg var også i tvivl fordi det også kunne være min egen indre stemme som nogle gange bare vælger den lette løsning og undlade og ses..

I sidste ende kom jeg frem til jeg godt kunne hoppe ud i det i ved som ordsproget siger: “hvor intet vover, intet vinder”.  Han pressede da også på, men alligevel ikke så meget så jeg ville have set skriften på væggen…

Nå men torsdag/fredag i sidste uge blev vi enig om onsdag i denne uge, og snakkede bus/tog tider samt hvor jeg skulle af oppe i nordjylland. Torsdag sagde vi godnat omkring midnat og siden da hørte jeg ikke mere. Jeg skrev et par gange på sms, facebook og til sidst på dating siden for at høre om di havde en aftale. Ikke noget vildt og voldsomt kun et par beskeder. Men ingen svar, hverken henover fredag, lørdag, søndag eller mandag…. Mandag ved midnat tjekker han min dating profil ud på dating siden, så ville jeg skrive til ham om han ikke kunne svare. Men nej det kunne jeg ikke han havde blokeret min profil.

Det er ikke fordi mit ego er ramt eller lign. men helt ærligt hvor lamt er det lige ? Man kan sgu da ikke “reklamere” med man er mand med stort M når man så ingen nosser har til at fortælle man enten har holdt mig for nar eller at man er en kylling og ikke vil ses alligevel og bare vælger den lette løsning og blokere mig…

1429233772293

Det kalder jeg sgu nosse løs, og når man er sådan en vatpik (undskyld mit franske) ja så er jeg sgu glad for jeg ikke spildte tid og penge på at ses med ham. Det er sgu en mand med nosser jeg er på udkig efter ikke en vatpik…

Men hvor barnligt er det lige at blokere en i stedet for at skrive man ikke vil ses…

Nå men fuck det, så må man jo lede lidt mere. Der skulle efter hvad jeg har hørt være masser af mænd på markedet, det handler bare om at finde den rette. Og der må vel være held før eller siden på den front. keep-calm-and-let-the-hunt-begin-2

Jeg har sovet rigtig godt i nat, jeg trængte til det. Men desværre vågnede jeg op med hovedpine fordi jeg havde sovet som en sten. Og hovedpinen har fulgt mig on/off hele dagen, så er egentligt ret træt nu efterhånden…

Men så er det jo godt det snart er sengetid igen, og forhåbentligt har hovedet det meget bedre imorgen, det er i hvertfald at håbe. Jeg er sjældent meget værd når den er galt med hovepine…

Lørdag står på familie tur med far, mor, søster, og Kato vovsen. Så der skal vi have en hyggelig eftermiddag. Jeg regner med at tage mit kamera med så der forhåbentligt kommer nogle gode billeder ud af det, både af familien, og af naturen der hvor vi skal gen.

 

Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *