Hverdagen

Kender i det…

Ja kender i det at man skriver sammen med en super sød fyr på nettet og fra den ene dag til den anden stopper han med at svare. Jeg kan godt sige jer det er drøn irreterende for ikke at sige pisse irreterende på godt dansk.

online-dating-merchant-accounts

Jeg har skrevet sammen med den her fyr i et godt stykke tid og vi har egentligt en aftale om at jeg skal op til ham på onsdag, men altså torsdag aften er sidste gang jeg har hørt noget til ham. Vi sagde godnat ved 1 tiden efter og have skrevet sammen on/off hele dagen (hvilket er meget normalt).

Jeg har skrevet til ham nogle gange fredag, lørdag, søndag og i dag mandag både på facebook, på dating siden og på sms.. Men intet svar.. Jeg har spurgt i beskederne som vi forsat har en aftale onsdage… ingen svar…

Så nu er status på at indtil videre tvivler jeg på vi har en aftale onsdag. han er godt nok i perioder en travl mand, men helt ærligt hvis man er interesseret så kan man sgu godt lige finde det der ene minut der kræver og smide en sms retur og skrive man har skide travlt men ja selvfølgelig har vi en aftale onsdag…

Så i bunde og grund handler der vel om priotering medmindre han er ude i at bakke ud af det, hvilket i bund og grund ville undre mig efter som han har været meget opsat på at ses og ses hurtigt og ikke skrive flere måneder uden at ses…

Men på den anden side nettet og dating siderne er fulde af røvhuller så muligheden for jeg er rendt ind i endnu et er da tilstede. Men nu må vi se det er jo kun mandag i dag og det er da muligt han kommer til overfladen og svare inden onsdag. Men ja jeg tvivler lidt…. Men nu må vi se der er ikke så meget andet at gøre ved det. Jeg tager i hvertfald ikke så langt væk uden at vide om vi har en aftale eller ej.

Nå men noget helt andet er vi har fået et eller andet skadedyr i vores udhus, formodningen er fucking klamme rotter…

De stjæler gulerødderne og de andre rodfrugter og så går de i sækkene med dyreaffald (når de undtagelvsis står derude). Så nu er jagten gået ind for at finde ud af hvordan de kommer ind, og så få lukket for det, samt få sat en fælde op. Og virker det ikke/finder vi ud af det er rotter (som vi stadig er i tvivl om) så bliver der ringet til kommunen om at komme og sætte fælder op, så vi kan komme af med det skidt. Ikke om jeg vil have det lorte kravl i mit udhus. Yak…

Ellers er der vist ikke så meget at fortælle på min front udover vi i fredags var til julebanko her i byen hvor der var fælles spisning, super hyggeligt til trods for vi intet vandt hverken i banko eller i det amerikanske lotteri.

Men ligesom til sommerfesten fik vi hygget, snakket med en masse mennesker og havde en rigtig hyggelig aften. Vi glæder os også til juletræ i december, det skal også nok blive hyggeligt.

Vi blev også rost for vores julebelysning af vores udlejers mor (som er nabo til os) det så hyggelig ud synes hun da hun gik forbi for at komme op til julebanko i fredags.

For os er det bare naturligt at pynte op til jul, med lys udenfor nu hvor vi har fået muligheden og bor på landet. Det er da super hyggeligt, og der er også andre i byen som har pyntet op og flere kommer til kan vi se når det bliver mørkt.

Super hyggeligt.

Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *