Hverdagen

Jul og date i udsigte

Jeg ved det er tidligt, men jeg er gået helt i jule humør. Fuldstændig. Jeg kigger efter julepynt/dekorationer/lyskæder til vores bondehus. Måske fordi jeg endelig har mulighed for at pynte op uden for hvor det rent faktisk kan lade sig gøre og er pænt. Det kunne jeg ikke rigtig i byen i lejligheden.

Jeg har købt 3 lyskæder med istapper (skal nok have fat i 3 mere) som hænge mellem spærene på forsiden af bondehuset og lyser, jeg har også købt en lysslange hedder det til at sno omkring træet ved postkassen og sidst men ikke mindst købte jeg et julemand i akryl der står i haven og lyser.

Det er det jeg har købt til uden for, som sagt mangler jeg ca. 3 lyskæder med istapper endnu og så har jeg et lysnet i forvejen som også skal op uden for.

Inden for har jeg købt 2 af de her 

I forvejen har vi et par stykker af dem, og 2 kunstige juletræer der skifter farve. Plus vi har arvet mormor jule/nissehus med lys i.

Så der skal nok blive pyntet godt op til jul i et lille bondehus.

Og som sagt jeg glæder mig helt vildt det det bliver december. Lige nu høre jeg radio soft med deres danske jule kanal, imorgen d. 13/11 begynder de med non stop julemusik på den alm. radio soft kanal, så det skal nok blive godt.

Imorgen skal vi til julebanko i borgerforeningen her i Kousted. Vi starter med fællesspisning kl. 18 med flæskesteg mv. det skulle efter hvad vi har hørt være super hyggeligt og morsomt. Så det glæder vi os rigtig meget til at opleve og forhåbentligt hilse på nogle flere fra byen.

I dag blev vi også spurgt om vi eventuelt ville tage tjasen med generelt set at gøre rent i forsamlingshuset efter arrangementer når det havde været lejet ud osv. (mod betaling) fordi dem der plejede at gøre det havde sagt op. Det overrasker mig at de så tænkte på os, men tager det som et positiv tegn for at blive inkluderet og inddraget i byen og det der sker i byen. Heller det end at blive “holdt uden for”.

Nå ja og så ser det sgu ud til jeg skal på date i næste uge. Ja jeg skal sgu til Nordjylland ser det ud til. Ham fra nordjylland jeg har skrevet med on/off ser ud til vi har fået løst vores kommunikations problemer i hvertfald som det ser ud nu.

Og ja så er jeg kommet over mit midlertidige melt down med åh nej er det nu en god ide og er han mon noget, og er jeg nu god nok til ham osv… Ja jeg havde et midlertidig nedbrud som han tydeligvis ikke forstod (forståeligt nok)… Men det ser ud til jeg er kommet over mit nedbrud…  I hvertfald lige til jeg skal ud af døren på onsdag…. (men så tror jeg sgu min søster sparker mig ud)…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *