Hverdagen

Familie og andesteg

Som altid i en min familie har vi “fejret” mortens aften. Vi gør det dog sjældent på dagen da det helst skal være en weekend. Så det gjorde vi her igår aftes. Far hentede søster og mig i Kousted, så hentede vi mormor i Randers og kørte ud til mor og far hvor vi fik andesteg med brunede kartofler, hvide kartofler, waldorfsalat mv. Søster havde bagt en gulerodskage vi fik til kaffen.

En super hyggelig aften som altid når vi 5 er samlet til hygge. Da mormor var træt og skulle hjem, så kørte jeg med far ind og afleverede hende hun havde nævnt da hun var på besøg hos søster og jeg til indflytter kaffe at hun havde et lille jule/nisse hus med lys i, til at pynte op til jul med om vi ville arve det. Og selvfølgelig ville vi da det, så det fik jeg med hjem der, og havde hun lidt mere bla. et fint korsstings billede med en flot mølle på som hun og min afdøde morfar har lavet en gang. Det fik vi også med til at hænge op på væggen.

Søster og jeg overnattede i campingvognen hos vores forældre (det gør vi næsten altid når vi er på besøg, den fungere som gæstehus) til i dag. Vi fik leget og hygget med vores familie hund Kato, og fik hygget videre med mor og far. I dag blev vi så kørt hjem til Kousted og vores dejlige bondehus.

Dagen i dag efter vi kom hjem er gået med at sende 4 formidlings dyr afsted til Sønderjylland ( de blev hentet) og modtage 4 nye (det var 4 hanner vi sendte afsted og 4 hunner vi modtog). Så blev der plads til at pille 2 bure ned og jeg har fået de nedtaget bure gjort rent i bunden for kalk så de er pæne til at sælge sammen med nogle formidlingsdyr igen.

Så det var super dejligt. Det gav lidt mere plads i stuen.

Derudover hyggede jeg med mine værelset marsvin, og fik ordnet en maskinfuld vasketøj og lagt nyt sengetøj på. Her til aften har jeg hygget på sofaen med at se herre håndbold sammen med søster. Det er sådan en tradition vi har, vi følger både Herre landsholdet og Dame landsholdet når de spiller og det vises på tv. Vi glæder os til Dec. hvor damerne skal spille og til Januar hvor herren skal spille.

Nu sidder jeg og slapper lidt af, skriver med ham fra nordjylland via en dating side, og surfer lidt på nettet. Jeg er godt træt i hovedet og trænger til at komme over i seng inden alt for længe.

Imorgen skal stå i afslapningens tegn. Måske lige lidt vasketøj sniger sig ind igen imorgen, men ellers har jeg ikke de store planer for dagen.

Jeg tror jeg vil logge af nu, og så få børstet tænder og komme under dynen.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *