Hverdagen

Lidt af det hele

Jeg tænkte det måske var på tide med endnu et blog indlæg selvom der egentligt i manges øjne måske ikke sker noget videre spændende her i mit liv i mit bondehus.

Og nej det gør der egentligt nok ikke, mange vil nok mene det er dødkedeligt og de har måske nok ret…

Men på en eller anden måde formår jeg at holde mig beskæftiget og synes egentligt nogle dage ikke der er timer nok i døgnet.

Det lyder tosset, men synes jeg har har travlt i dag.. Men alligevel har jeg egentligt kun støvsuget huset, givet hø til alle marsvinene, samt gulerødder til dem. Og så har vi haft en familie på besøg der skulle købe 2 formidlingsmarsvin så de var her og vælge marsvin, og der var en anden familie og aflevere et ensomt marsvin på 4 år til formidling.

Og så er der gået lidt tid med at tage billeder af både marsvinet der ankom i dag, men også de 2 fra igår, samt opdaterer hjemmesiden og facebook siden med det.

Det er jo mandag så i aften har jeg set greys anatomy på kanal 4 en serie jeg har fuldt med i, efterhånden i mange sæsoner.

Nu sidder jeg så her og blogge, tænker og skriver lidt på facebook med ham den søde fyr jeg har kig på.

Nu når vi snakker om det… det her dating cirkus er altså besværligt og egentligt ikke særlig sjovt. Ment på den måde at i takt med jeg er blevet ældre og er blevet såret flere gange så synes jeg egentligt det bliver svære at at “komme ud på markedet” og komme i gang, og rent faktisk date.

Jeg skriver jo med den her fyr på nettet, han er som tidligere skrevet udadvendt, udfarende og meget her og nu typen. Jeg er det modsatte, mere indelukket, genert, og introvert jeg skal helst planlægge.

Jeg er i det dilemma at jeg nu er i tvivl om hvor vidt jeg kan følge med hans forventninger. Jeg er en del mere udadvendt på skrift, men vi har haft en “samtale” om at jeg er mere genert, indelukket og introvert. Men jeg ved ikke jeg følte måske ikke helt han forstod at det ikke bare er at stoppe med at være genet, eller bare lige og være udadvendt for mig. For mig kræver en dag hvor jeg er social med 10-20 mennesker alt den energi jeg har og jeg er bombet bagefter i hovedet og i sindet. Jeg er så usigelig træt at jeg kan sove i lang tid bagefter.

Jeg er naturligvis ikke lige så træt eller bombet ved kun at have være social med en enkelt person, men det kræver stadig meget af mig. Jeg duer ikke til small talk med mennesker jeg ikke kender, jeg har brug for at se folk an og lige lære lidt om hvor jeg har dem henne. I forhold til at date har jeg det svært ved at gennemskue fyren, og tolke signaler. Jeg misforstår derfor ofte ting, eller bliver såret og derved ked af det. Jeg er træt af at blive ked af det, og jeg føler det er svært at forsøge og date når jeg samtidigt helst vil undgå at blive ked af det og såret. Jeg ved godt at risikoen altid vil være der for at blive såret og ked af det, men det er svært når man gang på gang er blevet såret og følelsesmæssigt bombet tilbage fordi man gang på gang har fået at vide man ikke er god nok, pæn nok, tynd nok mv.

Med ham her bundet det også meget i at vi “selvfølgelig” har skrevet om sex også, og måske forventningerne blevet blæst lidt højt op og jeg er i tvivl om hvorvidt jeg kan følge og indfri forventningerne. Ikke bare angående sex, men også hvor udadvendt og ikke genert han forventer jeg er selvom han ved jeg er genert af mig. En ting mere der bekymre mig er at han på et tidspunkt spurgte ind til min vægt (et meget ømt emne for mig) og da han fik vægten at vide kom kommentaren at jeg var lidt større end han normalt foretrak sine kvinder. Det gjorde ret meget avs lige ind i sjælen…

Jeg er i vildrede, jeg har skrevet mine bekymringer og hvorfor jeg er tilbageholdende til ham.. Hans umidelbare reaktion var han spurgte hvorfor pludselig de tanker, og da jeg skrev jeg ikke vidste det skrev han at han mente jeg skrev det for sjov. Da jeg skrev jeg faktisk mente det i alvor skrev han bare ok…

Hmm vi må se hvad der sker..

Christina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *