Hverdagen

En social weekend…

Ja weekenden har for mit vedkommende budt på en masse socialt hvilket gør jeg er bombet her søndag…

Jeg var inviteret til Halsted ved Nakskov til at dømme i forbindelse med en marsvineudstilling. Jeg skulle ved samme lejlighed selv udstille et par dyr.

Lørdag skulle jeg op kl. 4 for at pakke de 4 dyr i kasserne og pakket mine ting samt komme i tøjet osv. så kom far kl. 4.30 og hentede mig for at køre mig til Horsens hvor en anden opdrætter var så sød og samle mig op så jeg kunne køre resten af vejen med hende til Halsted.

Det er lidt mere besværligt at komme til udstillinger som f.eks i Halsted når man hverken har bil eller kørekort, men jeg plejer og finde en måde når det nu er jeg bliver inviteret til at dømme.

Kl. 8.15 tog vi færgen fra Spodsbjerg til Tårs og så stod dagen eller på dommer gerning og derefter generalforsamlingen i foreningen.

Da kl. var omkring 17.30 -18 pakkede vi sammen og satte kursen mod færgen igen og Jylland. For mig som er introvert, så er en dag med mange mennesker hvor man er nød til at være social og man møder man mennesker osv. bare utrolig drænene psygisk og jeg er helt udmattet bagefter, det kombineret med jeg havde været sygt tidligt oppe (jeg er helt klart B menneske) gjorde jeg virkelig var mør på vej hjem.

Vi var ved Horsens igen ved 21.30 siden hvor far hentede mig og køre mig hjem til det lille bondehus i Kousted. Søster havde sørget for alle dyrene, og lavet kaffe. Så jeg fik lidt kold aftensmad, og så hyggede vi et par timer med chips mv. og snakkede osv. og så var det ellers bare ind på hovedet i seng for mit vedkommende.

Lørdag og turen til Halsted var bestemt hyggelig, og det er altid hyggeligt at være sammen med marsvinenefolkene, men puha det er altså godt nok noget der dræner mig som introvert.

I dag søndag har jeg ikke lavet ret meget, jeg har simpelthen ikke haft energi til det ej heller selvom jeg sov længe imorges og vi gik over til vintertid og derved fik en time mere…

Imorgen skal jeg bare tulle rundt, rydde lidt op og støvsuge og ellers ikke det store. Jeg håber at opspare lidt energi imorgen.

Det er sådan lidt det der er sket her siden sidst eller…

Jeg skriver sammen med en sød fyr på nettet, vi har skrevet sammen af flere omgange. Men det er faldet lidt til jorden hver gang. Set fra min vinkel er det nok mest fordi han er meget udadvendt, udfarene og spontan, og da jeg er introvert er jeg det modsatte. Jeg vil gerne planlægge, er lidt mere stille og indadvendt og så med dårlig selvværd.

Jeg har forsøgt at forklare ham lidt om hvorfor jeg er som jeg er, at jeg er introvert mv. men det virker lidt som om han ikke forstår det eller han egentligt bare tror det er noget jeg kan lave om på sådan bare lige nu og her.

Det er slet ikke spor sjovt at være indadvendt, introvert og have et meget lavt selvværd, og det er bestemt ikke noget jeg selv har valgt, og det er ikke noget jeg vil ønske for nogen.

Men det er ikke noget jeg bare kan lave om, visse ting kan jeg arbejde på mens andre ting kan jeg ikke bare ændre.

Men tilbage til det med fyren, vi har indgået en form for kompromis der var nogle ting som han ikke rigtig kunne li, f.eks kortet intet sigende beskeder og det har jeg lovet og arbejde på således at kommunikationen mellem os bliver bedre og er mere indholdsrig, til gengæld skal han udvise noget mere tålmodighed og give mig en chance da han har fået at vide at ikke alle tingene falder mig lige let.

Men nu må vi se hvor god jeg er til at arbejde på tingene og hvor tålmodig han er og så se om det kan forenes i sidste ende eller det falder til jorden igen.

Jeg håber det kan forenes, for han er faktisk ret sød og har uden tvivl et hjerte af guld når først man lære ham rigtig godt at kende.

Nu vil jeg smutte over under dynen og få sovet lidt igen.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *