Hverdagen

måske der sker lidt..

Ja måske der kommer til at ske lidt nu..

Jeg går jo ledig på dagpenge efter jeg blev færdig uddannet i januar som multimediedesigner og jobcenteret skal jo jage os ledige så meget så muligt udover vi skal søge min. 2 jobs om ugen og gerne flere (jeg har fuld forståelse for man ikke bare kan gå og fede den, men at blive indkaldt hver 3. måned og bruge 5 minutter på et møde der ikke bringer noget nyt med sig er for mig spild af skattepenge og sætte ledige til at søge jobs som de ikke er i nærheden af at være kvalificeret til bare fordi de skal søge x antal jobs om ugen er for mig spild af virksomhedernes tid og penge), og jeg var til møde igår.

Samtidigt har den virksomhed jeg var i praktik ved under min uddannelse henvendt sig og mangler hjælp til deres hjemmeside/webshops mv. Virksomheden har ikke råd til at ansætte nogen som det pt. er men på dagpenge har vi muligheden for først 8 ugers praktik og derefter løntilskud som det hedder.

Problemet ligger på i at hun har brug for både min søster og jeg som var i praktik i virksomheden samtidigt, men i forhold til antal ansatte kan hun kun have 2 af gangen og hun har pt. allerede en chauffør i praktik og går over i løn tilskud og først om 3 måneder bliver fast ansat…

Her var muligheden så for at få både min søster og jeg ud af dagpengene systemet og give os erhverserfaring som alle firmaer efterspørger, men nej regler er regler…

Så indtil videre er planen at søster kommer ud i praktik derude og om 3 måneder så kan jeg ansøge om det. Og jeg bliver formentlig først jagtet af jobcentret om 3 måneder igen.

Det var lidt herfra, skal finde min seng.. skal op i ordenlig tid imorgen da jeg skal op kl. meget tidligt lørdag morgen fordi jeg skal til Lolland en tur…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *