Hverdagen

En dag med hårdt arbejde…

I dag har jeg været up and running hele dagen, har stort set ikke siddet ned siden morgenkaffen… Jeg modtog i dag være flexstrips til marsvinene burene. Det er sådan nogle LED strips på 1 meter som er sat i alle marsvine burene for at give dyrene mere lys og ja for vi bedre kan se dyrene i burene.

Så der skulle bores huller i skabene og flexstripsne skulle sættes op, det er hele dagen gået med.. Jeg er super glad for resultatet men nu er jeg altså også træt efterhånden.. Så der kommer ikke til at gå særlig længe inden jeg skal se dyner igen…

Imorgen skal vi have gjort rent ved dyrene, så igen en aktiv dag… og onsdag skal vi til byen og handle ind… Men jeg satser på torsdag at jeg kan få lov til at slappe af der og sove længe…

Jeg var på udstilling i weekenden i Brædstrup med nogle af marsvinene, det var totalt hygge, og jeg nød virkelig en udstilling hvor jeg kunne sidde på mine røv undtagen når jeg skulle op med dyr. Det skal ikke være nogen hemmelighed det er hårdt når stort set alle udstillinger jeg kommer til er dem vi selv arranger og der altid er stress på der.

Så det var virkelig hyggeligt og tiltrængt med en udstilling hvor det bare handlede om at hygge sig med søster og handlede om de dyr jeg havde med. Det var så top nice.

 

Ellers tror jeg ikke der er så meget at fortælle på den private front…

 

I må hygge jer…

 

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.