Hverdagen

Stilhed…

Der har været lidt stille på bloggen i et par dage….. Jeg har synes jeg selv haft lidt og se til, og har heller ikke rigtig haft noget på hjertet….

Så altså ikke rigtig noget at skrive om…

Det går for så vidt ok, her i det mit elskede lille bondehus. <3

Efteråret rusker i træerne omkring huset, bladene er gule og falder af træerne og ligger som et helt tæppe i haven henover græsplænen.

Herude på landet er man på en eller anden måde tættere på og oplever årstiderne skifte på en helt anden måde end i byen. I byen synes jeg det hele gik ud i en køre man så måske en lille bunke blade på gaden og et par bare træer men jeg synes aldrig man oplevede selve efteråret og des farver som man gør her på landet.

Jeg indrømmer gerne jeg glæder mig sindssyg meget til december og til vi forhåbentligt får sne. Jeg håber inderligt på sne, jeg elsker sne. I byen har det altid være svært at opleve sneen om vinteren, der er biler over alt og folk som går på gaden over alt, så sneen bliver lyn hurtigt forvandet til en gang brunt sjap som på ingen måde er kønt eller idyllisk.

Jeg er en håbløs sucker for julesne og sne generelt set. Og jeg glæder mig uendelig meget til forhåbentligt at skulle opleve masser af dejlig sne herude på landet hvor det ikke bliver brunt sjap i løbet af kort tid.

Men lige for nu nyder jeg efteråret, selvom det byder på vej som jeg bestem ikke kan li,  såsom meget blæst og regn. Men det må man jo tage med. Man får ingen sommer hvis ikke det har været efterår, vinter eller forår. Og sådan er det jo med alle årstiderne de har alle hver deres fordele og ulemper.

Udover jeg i øjeblikket er utrolig fascineret af naturen og oplever den på en helt anden måde end da jeg boede i byen, så er jeg også kommet ret meget i jule humør og glæder mig allerede rigtig meget til december, med julepynt, lyskæder og hvad der ellers høre.

Jeg glæder mig utrolig meget til at kunne pynte op i vores lille bondehus og fejre vores første december her i vores dejlige hus som jeg elsker over alt på jorden.

Jeg skal også til at gøre klar til weeekenden, jeg skal til marsvineudstilling ved Horsens, og jeg skal have badet dyr, og klar gjort dem til lørdag morgen.

Så det er vel snart på tide at komme i gang…

Lige nu vil jeg tage og finde i seng, jeg har sovet skidt i nat og vækkeuret ringede kl. 8.30 imorges og imorgen ringer det kl. 9 det er ikke sådan når der ankommer formidlings dyr som skal tages imod.

Men hvad gør man ikke for dyrene…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *