Hverdagen

Livet går videre som det plejer

Ja livet går videre som det plejer i det lille bondehuse i Kousted efter Mulle er kommet tilbage igen. Mulle er nogenlunde sig selv igen, hun er dog meget opmærksomheds krævende og er meget stærkt bundet til mig. Hun skal med mig over alt, og kan ikke li en lukket dør i mellem os eller som i aften da jeg satte mig ned inde i kaningården. Hun rendte rundt om indhegningen og kunne ikke forstå hun ikke kunne komme ind til “mor”.

Hun sover også i øjeblikket i sengen nede i fodenden på sin pude, og forlader mig stort set ikke om natten. Når jeg sidder ved mit skrivebord ved den bærbare så ligger hun mellem computeren og mig.

Jeg snakkede med dyrlægen igår for at sikre om der fandtes noget jeg kunne give hende hvis hun nu er blevet parret for at undgå killinger, men det er der ikke. Så det er bare at vente og se eller steriliserer hende her og nu. Og jeg tror stadig ikke hun ville kunne klare narkosen med den spinkel krop hun har. Så det bliver til vi må vente og se…

I dag blev jeg endnu en gang bekræftet i at vi er kommet på rette hylde ved at være flyttet på landet til en lille by hvor alle kender alle. I byen her bor en hjemmehjælper som kommer i mine forældres hjem på grund af min mors udfordringer (Hun sidder i elektrisk kørestol og har kateter som følge af mine forældres traffik ulykke i Juli 2014), hendes forældre bor også her i byen, og især de 3 har taget godt imod os i byen. Den dag vi flyttede ind, da lød det velkommen til Kousted allerede da vi ankom med første flyttelæs.

I vores have ved vores bondehus har vi stokroser, vi har dem i sort, rød, lyserød og laksefarvet, i forbindelse med vi ikke anede hvordan vi skulle passe dem osv. så søgte vi på nettet og fandt ud af de fandtes i gul også.

Mine forældre snakkede så med hjemmehjælperen om at gule stokroser var den eneste farve vi ikke har, og sjovt nok havde hendes forældre en enkelt gul og ønskede sig røde.

Så det passede jo lige med vi kunne bytte, men pga. af flere ting har jeg ikke nået at komme op og spørge om vi kunne bytte til nogle gule, men torsdag da Mulle var væk kom hjemmehjælperen med frøene fra hende forældre så jeg måtte heller få samlet nogle frø ind af de røde og bytte retur med.

Jeg gik i eftermiddags op med frøene og i sådan en lille by som denne så kan man jo ikke nøjes med at gå op og aflevere frøende og sige tak for byttehandlen nej nej.. Det involvere jo en kop kaffe en en hygge sludder. Så det blev det til, og vi fik da også snakket, hygget og grint selvom der er stort aldersforskel her i byen på de fleste beboere og så min søster og jeg.

En ting man dog skal omstille sig til når man bor på landet, med køer i baghaven og en mose ikke så langt væk det er altså den store mængde fluer.. Vi har 2 elektriske fluefangere med sådan nogle uv rør i. Den ene står i marsvineværelset, og den anden i stuen. Først så røg rørene i den i marsvineværelset efter ca 2 måneder… Så satte vi den fra stuen derind og den er så også røget nu…

Der er bare en trilliart fluer hos marsvinene og i stuen skider fluerne på Winston og bider os andre gennem tøjet. Så nu er der bestilt nye rør så vi kan få gang i fluefangerne igen, og komme lortet til livs for er der noget der bare er træls så er det altså godt nok fluer… (kun overgået af myg)

Jeg tror jeg er kommet frem til med mig selv at jeg vil starte op på at lave papirklip igen, det er længe siden jeg har arbejdet med det, og jeg tror det kunne være dejligt at få startet op med det igen. Måske jeg skulle se på det imorgen.

Mit papirklip har en facebook side hvor jeg også ligger lidt op til salg i ny og næ: https://www.facebook.com/christinaspapirklip

Der er ikke sket så meget på siden det sidste lange stykke tid, der har været så meget både med flytning mv.

Men jeg håber der kan ske lidt fremadrettet på siden, nu er det jo snart jul så skal der jo gang i jule papirklippet. Herunder ses 2 kreationer fra tidligere. 

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *