Hverdagen

Havearbejde er lige sagen…

I går der tog jeg sgu lige 3 timer i haven, og det var ikke på langs. Nej jeg gik amok med hæksaksen, ørnenæbet, løvriven og græstrimmeren. Og så fik haven ellers lige en omgang.

Vi overtog huset d. 28/6 i år og have har for så vidt ikke været passet så meget af forrige lejer. Buskene/hækken har bare fået lov til at gro, det der vist er passet mest er græsplænen som bare er blevet slået.

Jeg har ikke gjort så meget ved haven siden vi flyttede ind, for mangel på haveredskaber gør det lidt svært. Og haveredskaber har jeg ikke rigtig nogen af eftersom jeg har boet 11 år i byen på 3 sal og så har man jo ved gud ikke meget at bruge haveredskaber til.

Nå men har da fået købt en løvrive (brugt af min far) og har fået en brugt græstrimmer også af far. Ørnenæbet og hæksaksen er lånt midlertidig af far.

Vi har en del hvide snebær buske i hele haven og de breder sig bare mega meget og hænger udover plænen så de blev altså lige beskåret ret kraftigt, og det pyntede en del.

Ukrudtet som var vokset op af vores hegn indtil haven fik en tur med græstrimmeren og kom et godt stykke ned, men jeg regner med at til næste år er det lettere og holde nede hvis man starter når det begynder og blive et problem.

Jeg mangler at få savet et par træer ned som er gået ud og står og glaner, og savet et par døde grene af æbletræet også.

Og så er det vist ret meget det for iår. Eller jeg skal have klippet vores stokroser ned i en ordentlig højde de er alt for høje nu og slet ikke pæne da de vælter udover plænen  i stedet for at stå op.

Jeg har samlet en hel del frø fra dem så der er til at så endnu flere stokroser til et nye år.

Jeg glæder mig meget til næste år til at kunne sætte mit eget præg på haven, jeg har et par bed jeg gerne vil have anlagt, og have et par kummer plantet til. Og så skal jeg have sat lidt piletræer sådan så have bliver lidt mere lukket nede imod den ene nabo og ud imod køerne således den anden nabo ikke kan kigge på let ind i haven når hun er i sin urtehave.

Jeg kan godt li en lidt privat have hvor man kan være i fred i.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.