Hverdagen

Gået i hi, lige til… imorgen..

Jeg har tilbragt det sidste døgn hos mine forældre sammen med min søster. Det var som altid super hyggeligt, god mad, og der blevet brugt tid sammen med familiens vovse.

Men efter sådan et døgn så er jeg altså død træt, og så skal jeg hjem og lade op igen. Så trænger jeg bare til ro omkring mig, og så glæder jeg mig til at skulle sove igen i egen seng.

Jeg har købt en ny brugt affugter til marsvinerummet, men den manglede et hjul. Det er samme model som den jeg havde i forvejen som gik i stykker tidligere på året, så ved far’s hjælp så tog vi et hjul fra den gamle affugter og satte på den nye.

Derudover vil vi lige tjekket tørretumbleren jeg købte inden vi skulle flytte i huset om den virkede mv. Den har stået hos mine forældre fordi den var købt inden vi flyttede men nu regner det jo det meste af tiden så nu er det ved at være tid til at den kommer ud i vores bondehus og stå så vi kan tørre tøj. Der skal lige et nyt stik på, og så skal toppen af den lige laves da den øverste plade på den skal sættes fast mv. Så kommer far med den i løbet af ikke så længe.

Søster og jeg har lige set Greys hvide verden på kanal 4, det er en serie vi har fulgt med i, i laaaaaaang tid. Den er nu god, den kunne jeg godt tænke mig på dvd.

Nu sidder jeg på værelset, surfer lidt på nettet, spiller bingo på komogvind.dk og skriver lidt post på nettet.. ja og blogger…

Det vare ikke så længe før jeg lukker computeren ned, kravler under dynen og lægger mig med tablet’en og læser dern nye Grey bog inden jeg skal sove.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *