Hverdagen

Apropos en arrogant kælling..

Hver gang man udretter noget, skaffer man sig en fjende. Man skal forblive middelmådig for at være populær.  Citat: Oscar Wilde

Tilgiv dine fjender – der er intet, der ærgrer dem mere. 

 Citat: Oscar Wilde

Så jeg kan jo vælge og se det med at rigtig mange mennesker har en mening om mig, og ofte en negativ mening som at jeg udretter noget for hver gang. Og det er da egentligt en meget god og positiv måde af vende den rundt på..

Men hvad ingen grund til at gå og bære nag så jeg vælger at tilgive dem 😛

Nå men hvad jeg har så lavet i dag… Jo ikke rigtig noget af betydning… Jeg har slappet af i dag, opdateret formidlings hjemmesiden, facebook siden. Og så har jeg lavet medlemsbladet i Dansk Marsvineklub (jeg er redaktør for bladet).

Aftnen er gået med at se genudsendelsen af De unge mødre på kanal 4 og så se top charlie på tv2 charlie og derefter koncert med Lars Lilholt på tv2 charlie også.

Nu sidder jeg og surfer lidt på nettet og høre musik. Samtidigt har jeg et internet vindue åbent med en dating side, for at se der skulle dukke et “brev” op fra nogen søde fyre, eller dukke en interessant fyr op som måske kunne være den rette.

Jeg har egentligt delvis accepteret det ikke er sikkert jeg finder ham den eneste ene, eller der kan gå endnu længere tid inden jeg gør det. Jeg er klar over jeg har nogle udfordringer i forhold til at jeg er introvert, og lider af lavt selvværd og at jeg så dyreglad som jeg er. For det er måske lidt svært at få en til at tage 50 marsvin, 1 kanin og 2 katte med i købet. Plus at pt. følger min søster, 1 kanin og 40 marsvin ekstra med da vi bor sammen.

Men sådan er realiteterne som det er pt. Og så må jeg leve med det, jeg er glad for at bo her hvor vi gør, jeg er glad for at bo sammen med min søster og vores mange dyr. Vi skulle have gjort det for mange år siden…

Elsk mig mest, når jeg fortjener det mindst, for da har jeg størst behov for det. Citat: Ukendt

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *