Hverdagen

Lorte knæ og aktiv dag

Ja i dag har mit knæ været et lorte knæ, det skaber sig for tiden. Jeg vil tro det skyldes jeg er overstrukket det bag over, hvilket skyldes mine knæer er hybermobile. Det er ikke noget jeg så ofte igen mærker noget til mere efter vi er flyttet. Men stadig lidt.

Men selvom man har ondt i knæet så kan man jo ikke sidde stille når man er mig.. Nej nej så dagen blev brugt på at give kaninerne nye tæpper i kaningården, og få styr på deres bombede lokum.

Derefter havde jeg lige en opdrætter fra Norge der kiggede forbi og hentede et par marsvin samt et par marsvinehuse.

Derudover så har jeg lige ryddet op i udhuset som egentligt sket fordi der kom en og hentede et køleskab vi havde til at stå i udhuset, og så gav det lidt mere plads og så kunne der lige blive ryddet lidt op.

Forleden dag havde jeg kommenteret på en engelsk opdrætters facebook status om avls par i racen amk. crested sort, og skrevet det var en skam de var så langt væk. Hun skrev hun kunne medbringe dem til en udstilling i england her i dag, men jeg viste ikke hvem der kom af danskere og kunne tage dem med.

Midt på eftermiddagen skriver en dansk opdrætter til mig på facebook og skriver om jeg var interesseret i de der amk. crested sorte for hun var i england og kunne tage dem med hjem.

Og i løbet af 2 timer blev jeg lige 2 amk. crested (1 han og 1 hun) fra england rigere. Så nu er der lidt mere avls materiale til min amk. crested sort avl. Det er helt fantastisk.

Jeg havde ikke regnet med det skulle blive til noget da jeg skrev på opslaget forleden dag, men vupti det blev til noget. Det er sgu da helt igennem fantastisk.

Jeg må heller stoppe nu og gå i seng, sidste nat blev klokken 02:30 inden jeg kom i seng… så må heller finde i seng i ordentlig tid i aften….

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *