Hverdagen

En dum gås eller en arrogant kælling

Ja det er altså ikke let… Enten så skal man finde sig i at blive betegnet som en dum gås som ikke aner hvad man udtaler sig om, og påpeger man at man har en uddannelse bag sig som gør man ved hvad man udtaler sig om så bliver man til en arrogant kælling.

Det er jo for faen ikke til at vinde, det er så absolut ikke win win af nogen art…

Jeg er blevet fortalt op til flere gange at det er lettere at komme ned af trappen imod bunden end at komme op af trappen imod lyset. Jo tak det skal jeg sgu love for.

Uanset hvordan jeg spiller mine kort, så virker det til der altid er nogen som har et horn i siden af mig og altid kan få mig til at fremstå som et slet menneske. Og der skal altid nok være nogen som hopper med på vognen.

De fleste ved godt at lave en offentlig shitstorm imod mig siger mere om dem selv end om mig. Men der er så folk der er gået over til den raffineret måde at lave shitstom, nemlig via mails, og privat beskeder på facebook og som liiiige nøjagtig lægger nok brødkrummer til andre skynder sig og sende dem en pb og spørge :” hvem hvem hvem”

Og så får den ellers ikke for lidt i det skjulte.

Det ville være dejligt hvis bare nogle af de mennesker der spørger: “hvem hvem hvem” nogle gange så tænkte den tanke at det kunne være det info de blev fodret med var forkert, tænkt hvis bare 1-2 af dem stillede sig op og tænkte vi spørger lige Christina om det virkelig kan forholde sig sådan.

For så ville de faktisk ret ofte finde ud af der altid er 2 sider af en sag, og at jeg faktisk langt fra altid er så grum/dum/arrogant som jeg får skyld for at være.

Det kunne faktisk være den anden part talte usandt eller bare havde sin info fra en helt anden som talte usandt.

Tidligere på året solgte jeg nogle marsvin til en kvinde, den kvinde talte knapt så pænt om en anden opdrætter og jeg var sådan lidt jamen ja, jo osv. og forsøgte ærligt at holde mig så nogenlunde neutral selvom det var en given mulighed for at svine den anden til eftersom det er en opdrætter der på ingen måde kan li mig (til trods for vi mig bekendt aldrig har mødtes).

Kvinden køber nogle dyr hos mig og er efterfølgende i kontakt med mig omkring et dyr og dens vægt, vægten er fin for alderen på det tidspunkt og jeg råder til man stadig venter lidt med at sætte dyret i avl.

Efterfølgende køber kvinden så dyr af den opdrætter hun omtalte knapt så pænt overfor mig. I den forbindelse snakker de sammen/skriver sammen og ud fra hvad opdrætteren påstår overfor andre på pb og som udgangspunkt i en fb gruppe skulle jeg have rådgivet kvinden til at avle på et hun marsvin på omkring 500 gram når dyret var omkring 8-9 måneder gammelt.

Opdrætteren sender lystigt pb’er rundt til alle som ønsker en, og sværter mig til overfor alle.

Hun tænker ikke en eneste gang på at spørge mig om det kvinden fortæller hende er sandt, opdrætteren konkludere bare at det er Christina, så selvfølgelig er det sandt.

Det kan godt ske jeg har lavet meget lort hen af vejen i de 13 år jeg har haft marsvin på opdrætter plan, men jeg synes nu stadig at folk burde vide at jeg aldrig kunne finde på at rådgive til at avle på marsvin der i den alder vejer så lidt.

Men niks fordi man synes jeg er en dum kælling så vedtager man bare at det har jeg helt sikkert rådgivet til, og derfor er det ok at sende pb’er rundt og tilsvine mig på det groveste.

Hold nu da kæft ik ? Altså prøve og dog lige og tænke over at jeg faktisk også er et menneske, og jeg har følelser. Tænk dog over hvis det nu lige have været omvendt og det var dig selv det gik udover.

Det er sgu så let at sidde og gemme sig bag skærmen og kvit og frit svine andre til, men ville du gøre det hvis du stod overfor personen ? Hvis dit svar til det er nej, så tænk lige over det en gang til inden du trykker send på din næste sviner besked på nettet eller inden du laver din næste shitstorm.

Hold da op sikke tænksom jeg er for tiden.. Haha..

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *