Hverdagen

Kalenderen siger….

September og det er nu officielt efterår, hvilket man godt allerede kan se på vejret.

Her i Kousted har det regnet de sidste 2 dage, og blæst en del. Det store træ uden for hoveddøren taber allerede masser af sine blade som ligger foran hoveddøren og i indkørslen. Man kan også høre den karakteristiske efterårs lyd af vinden der fanger de nedfaldende blade og som fejer henover fliserne og asfalten. Lyden vidner om at efteråret er sat ind.

Vi er endelig færdig med at få ordnet kloark, eller retter det var færdig tirsdag formiddag. Vi har fået skiftet alle rørene og brøndene til både badeværelses afløbet og til køkken afløbet, så nu suser vores spildevand ud som det skal og vi sætter ikke badeværelset under vand når vi tager bad, og sidst men ikke mindst vandet fra vaskemaskinen står ikke op i køkkenvasken. Det er bare så herligt, ja det lyder underligt at noget så simpelt kan være så stort et irritationmoment, men det kan det virkelig. Ligesom det at der lugtede grumt af kloark og slam, det er heldigvis også slut nu.

Jeg må sige vores udlejer har været kanon i det her, han reagerede så snart jeg mailede om problemerne og fik dem fikset. Det var mere end man kunne sige om min gamle udlejer. Det er bare skønt.

De sidste par dage har været nogle øv dage for mig på den personlige front. Der har været nogle problemer som virkelig har trukket tænder ud, og som har gjort mig super ked af det. Hvilket har medført mange tåre og frustrationer, men der er jo et eller andet sted altid lys forude… Eller det ser i hvertfald sådan ud nu her. Men nu må vi se… Det har i hvertfald medført nogle dage hvor jeg egentligt havde mest lyst til bare at gemme mig under dynen og tude øjnene ud, hvilket jeg også har brugt noget tid på.

I dag har været den dag på ugen hvor far kommer med nye forsyninger til dyrene, og afhenter affald og hvor vi køre ind til Randers og får handlet ind til den næste uge. Lidt stresset i dag, og affaldet fik han ikke med hjem da han skulle skynde sig til en aftale, men så må han jo hente det imorgen eller lign. Det kan jo ske..

Det er altid en hyggelig dag, vi plejer og slutte af i Lidl, og så giver far en is.. Vi får vendt “verden situationen” den ene gang om ugen, med hvad der sker her, og hos ham og mor. Det er sgu meget rart, vi more os som regel på turen.

Vi fik også købt majsflager i dag til dyrene, de får rigtig guf for tiden, vi har bestilt nogle blandinger ved lux shoppen derudover har vi ærteflager, majsflager, gulerodsflager og rødbedeflager. Så de lider ingen nød for tiden. Og så hentede vi naturligvis også foder gulerødder til dyrene, det var de glade for. De har måttet undvære sidste uge pga. ferie hus Gulerodskongen gårdbutik hvor vi køber fodergulerødderne.

Ellers tror jeg ikke jeg har så meget på hjertet… Nu vil jeg slutte for i aften og muligvis finde under min dyne…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *