Hverdagen

Sommerfest i byen

Igår var vi så til sommerfest her i Kousted. Ganske hyggeligt, og vi blev taget godt imod. Det var jo første gang vi mødte så mange på byen på en gang. Og de fleste havde vi ikke set før. Men alle tog pænt imod os og fortalte både hvad de hed og hvor henne af i byen de bor.

Ligesom der også var en der bød på en øl og sodavand til os. Ganske flinke mennesker, og vi fik da snakket en masse og grint en masse.

Det er da bestemt ikke sidste gang vi skal med til sådan noget, vi er allerede inviteret til julebanko i november. Det skal nok blive hyggeligt.

I dag har jeg været ret mættet socialt set, og jeg har haft lidt af en off dag. Så jeg har taget en slapper, dog afbrudt af et par marsvinefolk der kom forbi med dyr mv. men det er jo lige til at overskue trods alt.

Jeg har også været lidt tænksom i dag. Har spekuleret en del over hvorfor det er nogle mennesker ser ud til at misforstå det jeg skriver, jeg synes umidelbart ikke jeg formulerer mig så dårligt at det altid er til at misforstå hvad jeg mener. Jeg er godt klar over jeg ikke altid har så let ved at formulere mig på skrift som f.eks min søster har. Men jeg mener dog trods alt jeg kan skrive så man ikke burde være i tvivl om hvad jeg mener. Men det ser ud til jeg må vænne mig til at ikke alle forstår mig når jeg skriver noget. Det gør mig faktisk lidt ked af det at blive misforstået fordi det ofte ender ud i at mine ord bliver tvistet til noget de ikke var ment som bla. når jeg rådgiver om marsvin over for andre. Jeg synes eller jeg gennem tiden har lært at putte smileys ind (ikke fordi jeg er en smiley person for det er jeg ikke, men fordi jeg har lært at det hjælper andre i at forså hvad jeg mener og når noget er skrevet i sjovt), men det hjælper åbenbart ikke nok.

Så egentligt tror jeg bare jeg lukker lidt ned for i aften, og gemmer mig under dynen…

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *