Hverdagen

Et lille landsbysamfund

Ja det at bo i et lille landsbysamfund byder på mange forskellige ting.

Igår kom formanden for borgerforeningen forbi og præsenterede sig, og bød os velkommen til Kousted. Det er åbenbart en tradition de har at borgerforeningen giver en kurv til nye beboerne og byder dem velkommen i byen på den måde.

Jeg synes det er en super god måde at sige dav til nye folk på, og får da også mig til at føle mig velkommen i byen (hvilket jeg har gjort fra dag et).

2015-08-27 17.32.19

Overstående er billedet kurven vi fik.

Det lidt sjove i det var så at formanden for borgerforeningen, som også er formanden for menighedsrådet viste sig at være bondemanden som har køerne i vores baghave.

Da han var her bemærkede han også jeg forsøger og fange muldvarpen, og han fortalte han havde sådan en god fælde den kunne jeg da låne og prøve og se om den kunne fange muldvarpen. Og en times tid senere kom han igen med fælden og satte den og det hele.

Så der var sgu service på.

Jeg er super glad for at bo her, men det kræver til tilvænning at vænne sig til at folk kommer hinanden så meget ved. Især når man som jeg er blevet lidt paranoid i forhold til at have mange marsvin på et sted. Men det er nok noget jeg skal overvinde, og nok også gør med tiden. Men det er lidt svært at tænke nå ja lige nu og her, så kort tid efter alle de problemer med forrige udlejer.

Igår morges lidt i 8 kom der en kloark mand af en art, han skulle tjekke vores kloark rør udenfor med kamera. Det gjorde han så og konkluderede de skulle skiftes pga. af rødder der havde ødelagt rørene.

Omkring kl. 14 kom der 2 andre kloark folk og gik i gang med at grave op ude i haven og ned til rørene mv. De kom igen imorges kl. 8 og forsatte med at grave i dag og lægge nye rør.

Rørene fra afløbet til køknet var de gammel cement rør og der havde det store træ i have skudt rødderne igennem så de blokerede for spildevandet kunne komme i gennem. Så vi har nu fået nye pvc rør i stedet. Vi har også fået en ny brønd, da træets rødder også havde forvildet sig ned i den der var.

Vores have og indgangsparti er stadig gravet op og de kommer igen i næste uge og laver det færdigt. De skal lige tjekke op på at badeværelses afløbet mv. er iorden og hvis ikke skal det også laves.

Men det er super dejligt at vi nu kan køre med vaskemaskinen uden vandet står op i køkkenvasken og uden det er et sobbebasin uden for.

Ellers er dagen gået med lidt praktiske ting, har fået ordnet vasketøj, slået græsplænen, lavet aftensmad, og ellers pudslet om dyrene.

Imorgen skal vi til sommerfest her i byen og hilse på alle folk, og være med til fællesspisning. Det skal nok blive sjovt, det er jeg sikker på.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *