Hverdagen

Godt udnyttet gråvejrsdag

Dag i dag har været mest gråvejr her i Kousted, først på dagen var vejret trist og gråt, så steg temperaturen og vejret blev godt, men så igen blev det gråt og blæsende.

Dag i dag er blevet brugt på at gøre rent ved marsvinene, det er slet ikke skidt at det er gråvejr når der gøres rent ved dyrene, så er det nemlig ikke så varmt at gøre det.

Så vi fik brugt gråvejrsdagen fornuftigt.

Efter udmugningen ved dyrene, så skulle jeg lige en tur rundt med støvsugeren. Der trængte fælt til det, der var bare katte og marsvine hår og nullermænd over det hele. Så det var dejligt lige at få det gjort.

Nu skal der slappes af resten af dagen, og så skal der laves madplan for den næste uge. Imorgen skal der handles ind til den næste uge mv.

Så det er godt nok.

Weekendens udstilling var ganske ok, dog meget varm hvis man spørger mig. Men mit indre termometer ligger også mindst 15 grader højere end alle andre, så jeg har det næste altid varmt.

Nu hvor jeg ikke har planer for resten af aftnen så tror jeg at jeg vil stoppe indlæget her og så give mig til at spille lidt pc.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *