Hverdagen

Intet særligt

Endnu en dag er gået på hæld. Jeg sidder er og blogge efter og have været i bad, der er stille omkring mig. Det eneste man høre er oliefyret, fluefangeren i stuen samt de sparsomme marsvin der er i stuen og på værelset.

Dag i dag har budt på lidt rengøring af huset, støvsugning, og gulvvask. Jeg skulle jo skille min seng ad og have båret den ud fordi vi skulle ud og hente en ny. Og sikke mange nullermænd der var under sengen der hvor man aldrig kan komme ind med støvsugeren. Så jeg sendte med at støvsuge hele huset og vaske gulv i hele huset nu jeg var i gang… Det kan jo ske..

Vi fik hentet en ny seng, en rigtig flot en, madrasserne er rigtig fine og den ser super god ud og føles god. Madrasserne er sådan nogle fancy 5 zoners tror jeg ham der solgte sengen kaldte dem. De ser virkelig behagelige ud. Glæder mig til at skulle i seng og ikke skal bøvle med en træls fjeder der stikker op af madrassen.

Imorgen tror jeg bare jeg skal slappe af, vaske lidt tøj og måske starte trimningen af de der racedyr jeg har tilmeldt til udstillingen, det er vel ved at være tiden til det… Og måske kan jeg lokke min søster til at farve mit hår, det trænger til det efterhånden…

Godnat her fra

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.