Hverdagen

En tur i mosen

Her i Kousted har vi en utrolig smuk natur, når altså man går lidt uden for byen. Vi har en mose liggende tæt på, og banen køre langs mosen.

Jeg går ofte en tur med søster om aftnen på ca. 4-5 km, hvor vi går ud af byen over banen ned i mosen og kommer et godt stykke ud, og krydser igen banen og går hjemad via landevejen ind til byen igen. Det er en hyggelig tur, og en overkommelig distance. Vi går og små sludre om alt og intet, kigger på dyrelivet i mosen, naturen og så snakker vi med hestene som går og græsser i indhegningerne dernede også. Det er virkelig hygge og derudover gør det jo ikke noget det kan ses på vægten at vi tager turene i mosen 😉

2015-08-18 20.14.40

Et lille billede fra i aften

Ellers så går det stille og roligt i det lille bondehus her. Vi er i gang med de sidste ting til udstillingen på søndag, og jeg er i gang med at forberede mine egne dyr til udstillingen også (er dog ikke rigtig kommet i gang endnu), så det skal nok blive godt.

Jeg fik i dag taget en masse billeder af dyrene, hovedsageligt af mine sorte tan ungdyr. Jeg har ikke taget billeder af andet end ny unger, salgsdyr og formidlingsdyrene siden vi flyttede. Så det var vel på tide at komme i gang med at tage nogle opdaterede billeder af de blivende dyr, som også trængte til nye billeder.

Jeg er blevet rigtig glad for hvordan mange af billederne kom til at se ud, og de viser (synes jeg) de gode kvalitet dyrene har.

Et par af billederne kommer her:

På søndag får jeg hele 4 dyr med hjem fra udstillingen, jeg har købt en lille sort tan dreng hos Kappel’s opdræt, jeg har en zobel agouti skinny pige der kommer hjem fra Pixilands opdræt. Og så har jeg 2 zobel/sølv agouti skinnyer der kommer hjem også fra sjælland, 1 hun og en 1 kastrat.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dyrene, det er altid spændende når man kun har set dem på billeder.

Imorgen skal jeg ud og hente ny brugt seng. Mine madrasser i min nuværende seng er færdige, de var 10 år da jeg købte sendte og vil tro jeg har haft den i 3-5 år. Og nu kan de ikke mere. Jeg har en dum fjeder der stikker op og driller i madrassen. Så nu har jeg fundet en anden jeg skal ud og hente imorgen aften.

Jeg vil slutte af for nu, jeg er ved at være træt og knæene trænger til at benene bliver smækket op i sengen.

Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.