Hverdagen

Lorte hoved..

Ja lorte hoved siger jeg bare.. om mit eget hoved. Jeg fik migræne fredag aften efter aftensmaden med synsforstyrrelser og det hele (her mener jeg kvalme og ubehag) jeg endte med at gå ind og smide mig på sengen og lukke øjnene. Det er som regel det eneste der virker. Så lå jeg der en times tid og lyttede til et lydbånd på mobilen og slappede af. Det hjalp men det var stadig ikke helt godt, endte med at gå i bad hvilket også hjalp lidt.

Nå men så var det tid til at smutte i seng da jeg skulle op lørdag kl. 04.30 for at tage med søster og far til tyskland efter foder til dyrene mv. Jeg vågnede om natten ved 3 tiden og der havde jeg stadig migræne, jeg tog et par panodiler og gik i seng igen. Da vækkeuret ringede kl. 04.30 var hovedet da ok, men vejret var ikke ligefrem på min side hele dagen med det lummer trykkernede vejr der har været. Så hovedet gik selvfølgelig grassat igen.

Efter aftensmaden ville søster gerne se mulan der kom i tv så det gjorde vi da.. eller det vil sige jeg nuppede lige en times morfar på sofaen hvilket fik mit hoved til at klare op og blive lidt bedre end rimelig.

Nu her lørdag aften lidt over midnat er hovedet stadig rimelig, men nu er det også tid til at gå i seng, så håber jeg på hovedet opføre sig pænere imorgen for det er altså anstrengeene at døje sådan med migræne 2 dage i træk. Det ødelægger ligesom alt, og imorgen skal dyrene have rene bure og der er lidt andre gøremål også.

Ellers har jeg ikke rigtig mere på hjertet lige nu udover – Godnat

-Christina

2 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *