Hverdagen

Livet er herligt

Ja nu skriver jeg livet er herligt, men det er det sgu set fra mit synspunkt pt. selvfølgelig er der ting der kunne være bedre men i det store hele så er livet faktisk ret godt for tiden.

Jeg har nydt det meste af dagen i haven i solen, med en god bog. Jeg er i gang med at læse Fifty Shades of Grey bog 3 for nok 7 gang.

Det er virkelig bare lækkert at kunne trække i en ærmeløs bluse, shorts og så smide sig i haven på et tæppe med en god bog og at der så er fred og ro til at læse. Det er virkelig skønt.

Det får mig til at indse jeg har savnet det at bo på landet rigtig længe, selvom byen har haft sine fordele. Men det at man aldrig har ro, og man aldrig er helt alene det har været et savn.

Selvom jeg meget gerne havde været hele sagen med min tidligere udlejer foruden, så er jeg et eller andet sted også glad for det der er sket. Jeg fik noget meget bedre ud af det, jeg byttede en knald hamrende fugtig lejlighed med skimmelsvamp ud for et dejlig lækkert bondehus uden fugt på landet.

Jeg har aldrig været i tvivl om lejligheden hverken var sund for mig eller dyrene, men når man ikke har ret mange penge og en større gæld så kan man altså ikke bare vælge og vrage sådan bare lige.

Men nu var nødvendigheden af at flytte der da udlejeren ville smide mig ud, og det endte med jeg byttede skod lejligheden ud for vores dejlige lille bondehuse.

11742635_10207480273554268_4624860055207976350_n

Det hele faldt på plads og faldt ud til det positive, hvem skulle have troet det selvom jeg endte med at tage sagen både i fogderetten og i vestre landsret…

Nå men udover at tilbringe dagen i haven har jeg også fået ordnet en maskinfuld vasketøj, det er skønt at kunne hænge den ud i haven tøjet dufter simpelthen så dejligt.

Her til aften var jeg i Randers for at snakke med min advokat i forbindelse med sagen med den tidligere udlejer. Jeg har nemlig fået et krav på 2000kr. for sags omkostninger i vestre landsret.

Penge jeg ikke var klar over jeg skulle af med da jeg troede jeg havde fri proces. Men det er åbenbart ikke bare lige at få i landsretten. Men min advokat mener at jeg ikke skal betale dem da de bare kan modregnes de knap 5000kr. min udlejer ligger inde med at mit depositum på lejligheden. Dem har jeg nemlig ikke fået endnu.

Så vi må se hvad min udlejers advokat siger til det…

Da busserne ikke er super på den tid af døgnet herude i Kousted havde jeg fået far til at køre mig til Randers og hjem, han havde foder gulerødder med til marsvinene. Og sørme om han ikke have en ekstra sæk med, det var nogle knap så kønne gulerødder han havde fået gratis… til køerne… Ja altså de 2 køer og de 2 tyrekalve som går på græsmarken bag vores have. Jeg giver dem lidt gulerødder i ny og næ da jeg godt kan li køer (i det hele taget dyr) så da han kunne få en gratis sæk så tog han en med til køerne..

Til aften grillede søster og jeg i have igen, og hyggede os. Det var nu super dejligt, men glæder mig til vi får nogle rigtige have møbler og ikke skal have spisebords stolene med ud i haven og en større/højere grill.

Men man kan ikke få alt når man lige er flyttet så det må blive til næste år.

Senere tog vi imod en marsvine familie, på mor, far og 2 unger. Jeg havde set en annonce i en gruppe på facebook og et eller andet sagde mig bare at de marsvin nok ville have det godt af at komme til formidling via os. Det var i den anden ende af Randers, men jeg fik et tilbud fra en jeg kender der kunne hente dem og bringe dem til os.

Som sagt så gjort. Og jeg fik ret…

Moren og faren ligner unger på max 3 måneder gammel, faren har svamp i rigtig slem grad. Ungerne skulle være hunner og være 6 uger gamle, jeg vil tro de er 4 uger og det er hanner.

Så det var godt de kom ind her, de er alle badet imod svamp, og behandlet for skab (for at være sikker) og så er de ellers i karantæne og så skal de have noget sul på kroppen og derefter formidles ud.

Jeg skal ikke dømmere tidligere ejer, men fuck hvor er det synd for især hannen som han ser ud. Hvor er jeg glad for vi tog imod dem, hvor er jeg glad for det på dyrenes vegne.

Det skær i hjertet og se marsvin sådan.

 

– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.