Hverdagen

Hvis ikke du kan finde på andet…

Så kan du altid kalde mig grim og fed…

Eller rettere det mener folk at de kan tillade sig hvis ikke de kan smide noget saglig på bordet i en diskussion. Det bliver mere og mere brugt at folk på nettet synes det er helt ok at man i en diskussionen eller uenighed lige lader modparten vide at han/hun er fed, grim eller ligne.

Så sent som i dag oplevede jeg det igen, jeg havde skrevet noget i en online gruppe i en sober tonen hvor jeg takkede nej til noget og forklarede hvorfor. Personen kunne ikke li mit svar og slettede sit tilbud, hvorefter jeg slettede mit svar. Flere timer efter fik jeg så et par privat beskeder hvor jeg blev kaldt fed og fik at vide jeg nok var blevet mobbet som barn da jeg både var fed og heller ikke havde fået det pæneste ansigt. OMG tænker jeg bare hvordan pokker kan en voksen person tro det er ok at skrive sådan til andre mennesker på nettet bare fordi man føler sig lidt forsmået over jeg takkede nej og forklarede hvorfor.

Jeg er i bund og grund ligeglad med personen skrev jeg var fed og grim, det er jeg efterhånden snart vant til (sørgeligt nok) når folk ikke kan debattere saglig online.  Og jeg kunne egentligt heller ikke være mere ligeglad med hvad mennesker som jeg ikke kender og som ikke kender mig synes om hvordan jeg ser ud. Men det er da chokerende at nogle mennesker føler et behov for at blive personlig fordi de enten føler sig forsmået eller ikke kan argumentere sig ud af en debat.

Hovedparten af de mennesker som smider den slags i hovedet af andre mennesker ville ikke turde gøre det hvis de stod overfor personen i virkeligheden, så hvorfor bliver det så legalt at gøre det fordi det er online og man kan sidde og gemme sig bag en skærm ?

Det gør det sgu da ikke, men det er da en sørgelig verden vi lever i når det bliver mere og mere almindeligt.

Nå men altså udover det lidt kontrovers så er dagen da gået meget godt. Har brugt dagen på at rode med bloggen her og den anden blog, slå græsplænen og så har søster og jeg grillet i have i aften og hygget os.

Imorgen aften skal jeg ind og snakke med min advokat i forbindelse med min tidligere udlejer osv. og så må vi se hvad der sker i sagen der.

Ellers har jeg ikke de store planer for imorgen, jeg håber vejret bliver godt, så muligheden for at smide sig i have med en bog er til stede. Det ville være rigtig dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *