Hverdagen

Weekender går mod… mandag…

Ja så er det snart mandag igen.

Weekenden bød på en tur til tyskland med far og søster. Det er slet ikke tosset at få brugt sådan en dag i selvskab med far og søster, så får vi lige vendt hele verdens situationen og få snakket om alt og alle.

Så nu kan dyrene klare sig med foder igen, og der kom også nogle sodavand ombord til os mennesker så vi også kan klare os.

Imorgen skal vi starte på projekt i klassen, det bliver 2 uger hvor jeg kan arbejde hjemmefra sammen med min søster som går på samme udannelse og i samme klasse som jeg. Så det skal nok blive nice, så kan vi nyde kaffen sammen, og sidde i sofaen og arbejde mens Mulle og Mivser feder den i sofaen også. Det er skønt.

Jeg har flyttet om i min stue det trængte jeg til. Så nu står tingene meget bedre igen. Jeg kan se tv fra mit skrivebord hvilket er meget praktisk, og det trække ikke ind på mig fra teressedøren da jeg ikke sidder ved den mere.

Og ja radiatoren er også fri, den skal der jo snart varme på, med det vejr vi har for tiden ( og går hen imod).

Så det er slet ikke tosset.

Jeg har også besluttet i weekend at jeg må bøje mig og ringe til tandlægen. Jeg har ( er jeg ret sikker på ) blottet nerve/nerver i den ene tand, jeg har tandpine det meste af min vågne tid.

Så nu går den ikke mere, nu skal de altså ud. Men jeg er også ved at være færdig med at betale på den forrige tandlæge regning, så det går jo nok.

Men jeg ser lyst på det, det er i det mindste det eneste mit tandsæt fejler, at de 4 visdomstænder skal ud. Ellers er tandsættet fint.

Men jeg glæder mig da godt nok ikke ligefrem til det, men det skal jo gøre…

Derudover kan jeg fortælle jeg har været til forundersøgelse på sygehuset for galdesten.

Det var med henblik på at blive opereret og jeg har fået en tid i Januar mdr. så får jeg fjernet mine galdeblære. Så håber jeg det er lykken og det gør det hele meget bedre.

Det passer lige med det er efter vores semester eksamen og det er inden vi starter på næste semester så det er jo supert.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *