Hverdagen

Sommertid = ferie

Sommeren står for døren, og jeg har bestået min eksamen. Nu kan jeg holde ferie frem til august dog med den undtagelse jeg lige skal finde en praktik plads. Men jeg har et sted i kikkerten, og har en god dialog der, så jeg håber jeg får den praktisk plads da jeg rigtig gerne vil have den.

På kærlighedsfronten går det ok. Ham jeg har snakket med rigtig længe har også endelig overstået eksamnerne og nu skulle det være muligt at vi begge har tid til at kunne ses. Men vi må se hvad der sker, her den næste mdr.’s tid bør det i hvertfald kunne tydes om det bliver til mere eller ej. Så jeg håber bare det viser sig at det bliver til mere. Savner at have en sød fyr at dele hverdagen med, sorgerne, glæderne og ja bare hverdagen.

På dyre fronten går det ok, jeg har skåret en del ned i antallet da jeg var kommet lidt for højt op. Det gør jeg ikke får så mange kuld, hvilket faktisk er rigtig rart. Jeg nyder mere ungerne nu, og føler jeg får mere glæde af hver unge. Og jeg når også lige at blive skruk over jeg ingen unger får i mellem kuldene fordi de ikke kommer lige i rap så det er dejligt.

Jeg ville bare gerne at nogle af mine specefikke hunner gad og blive drægtige da jeg skal bytte nogle af ungerne med en opdrætter i Holland, og de skal nå at blive født og klar til at flytte til August da der er en import/eksport fra Danmark til Holland her.

Det vil give mig rigtig store muligheder for at få nyt blod ind i avlen af den specifikke race da det er svært her i Danmark at få lige netop den race.

Så jeg håber….

Jeg har dog desværre på det sidste mistet et par dyr også som betød en helt del for mig, det gør mig ret ked af det. Men det er selvfølgelig en del af det, men jeg vænner mig aldrig til det. Og det bliver aldrig sjovt at skulle sige farvel til dyrene.

Det går også meget bedre på rygtebørsen og med folk som ikke opføre sig pænt overfor mig. Der har ikke rigtigt været nogle episoder på det seneste. Så det er rigtig dejligt.

Jeg kan dog se rundt omkring jeg ikke er den eneste som oplever at grænsen mellem venskab og fjentskab er hårdfin.. Utroligt at mennesker er sådan imod hinanden….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *