Hverdagen

Sofaen har ikke slugt mig mere…

Meget er sket siden vi er flyttet på landet. En ting er der er kommet styr på bolig situationen, økonomien er også blevet bedre, og det personlige overskud er blevet bedre.

Her hvor vi bor nu er der en mose nogle km herfra, og der er virkelig skøn natur.

Så der er altid noget at se nede i mosen.

Men tilbage til det jeg egentligt ville fortælle…

I sidste uge, tror jeg det var gik min søster en tur ned i mosen og kom hjem og fortalte om hvor flot der var og hvordan naturen var osv.

Et par dage efter tænkte jeg at det ville jeg sgu også se, og en aften tur i mosen lød da ganske hyggelig.

Vi gik en tur ned i mosen, og gik og snakkede, nåede til det sted hvor søster var vendt om på grusvejen da hun havde været dernede. Og snakkede om hun skulle have fundet ud af om grusvejen ført ud til asfalt vejen igen. Så frisk som jeg jo er, sagde jeg vi kunne gå videre og finde ud af det, da vi havde slået det op på googlemaps og det lignede at den kom ud til asfalten igen. Så sagt så gjort.

Vejen gik også korrekt ud til asfalten igen, og inden vi fik set os om og nåede ud hvor den kom ud til asfalten igen og kom hjem så havde vi gået lige knap 5 km.

Det var faktisk totalt hyggeligt og gå og snakke, og se på naturen og dyrene, og bare gå…

Efterfølgende har vi gået samme tur 2 gange, og der er gået lidt sport i det da vi deltager en i begivenhed på facebook sådan en challenge med løb/gå 40 km i August måned.

Jeg har indtil nu gået 9,45 km i August. Og det passer ca med vi går hver anden dag, undtagen søndag hvor vi gør rent ved dyrene. Der er det hvile dag pga. af fødderne er trætte der.

Vi snakkede dog om at vi måske kunne gå hver dag, men hver anden dag “kun” gå omkring det halve af hvad vi går på de lange ture, men nu må vi se.

Jeg er i ihvertfald glad for det allerede og håber vi kommer til at gå rigtig meget søster og jeg.

Jeg slutter lige af med et billede fra igår aftes hvor solen stod lavt på himlen.

Ha det godt derude:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *