Hverdagen

Nogle kan slippe fortiden, mens andre ikke kan…

I kender i det, man er i en eller anden situation og så bliver man gjort opmærksom på et eller andet mindre heldigt man har lavet en gang for længe siden ?

Jeg er bare dødtræt af den slags tilfælde hvor folk som i større eller mindre grad synes det er deres opgave at påpege fejl jeg har begået en gang. Jeg er udenmærket klar over jeg ikke er perfekt eller fejlfri, men det er der vel næppe ret mange her i livet som kan sige de er. I såfald så vil jeg da gerne møde dem for at tjekke om det passer.

Jeg er vel klar over at jeg ikke altid gør det andre ville have gjort, eller siger/skriver det andre ville have gjort og at den måde jeg måske skriver tingene på ikke altid er lige heldige.

Men det er nu en gang den måde jeg er på, og det er med tiden også blevet bedre. Mit temperment har faktisk været værre end det er den dag i dag, og jeg har med tiden lært jeg ikke skal skrive og skælde folk ud eller gå til mod angreb på skrift for det kan ses i det jeg skriver. Og så er det ikke altid lige gennem tænkt.

Men altså egentligt pointen er egentligt bare at det er død irreterende at der findes folk som ikke kan lade fortiden hvile og så måske tro at det kunne tænkes at folk ( f.eks jeg) har ændret sig. Men at de skal blive ved med at grave ting op som for længst er old gammel nyheder.

Nå, men ellers går det faktisk fint. Stille og roligt. Jeg skal stå på Hjallerup marked næste weekend med en stand for foreningen jeg er medlem af. Jeg glæder mig rigtig meget, det plejer at være super hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *