Hverdagen

Lidt af hvert…

Jeg har været til tandlægen i torsdags. Fik hevet 2 ud af 4 visdomstænder ud. Jeg har haft det skidt med at skulle til tandlæge og ha hevet tænderne ud. Men det gik faktisk ok. Den ene var let og ligetil og gjorde ikke ondt.

Den anden manglede toppen af, og den var værre. Og der var så også betændelse under den, så det gjorde det værre.

Jeg har ikke haft tandpine siden de blev hevet ud, så det er rigtig dejligt. Når jeg er helet i den side så regner jeg med at få hevet de andre 2 ud, for så har jeg et fint tandsæt som ikke fejler noget. Det skal nok blive dejligt.

Jeg laver i øjeblikket projekt til skolen. Det er lidt op af bakke, men det går da fremad.

Synes bare der er så meget for tiden.

I sidste uge skulle jeg til tandlægen, jeg skulle til Aalborg efter et spejlrefleks kamera, og meget mere. Synes ikke der var andet end arbejde.

Og i denne uge passer det selvfølgelig både med jeg skal til tandlægen igen, jeg skal ha gjort rent ved dyrene, og jeg skal ha hentet en ny sofa. Den jeg har ( sofaen) er nemlig gået i stykker, hvilket er ret træls.

Som sagt synes der er så meget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *