Hverdagen

Frustrationerne er kommet ud og der er balance i tingene igen

Frustationerne som jeg have i sidste indlæg er kommet på afstand og jeg har fået ro igen.

Der er faldet ro på det hele igen, selvom tingene til tider stadig chokere mig. Jeg har valgt at hjælpe bestyrelsen i den forening jeg er medlem af med dyrene med en opgave midlertidig. Det har fået sindene i kog ved flere folk ( det er en lang historie hvorfor osv. og det er egentligt ikke essensen i det her) og åbenbart var der en som mente jeg skulle vide det og sendte mig en sms med beskeden af at hvis jeg ville foreningen det bedste så skulle jeg melde mig ud.

Vedkommende ville dog ikke stå ved hvem h*n var og nummeret er et taletidskort man ikke kan finde nogen oplysninger på.

Jeg blev ikke rystet over beskeden, jeg har brede skuldre, men jeg er rystet over at en fælles hobby og eventuelle uoverensstemmelser med hobbyen kan få folk til at synes det er ok at sende den slags beskeder til andre mennesker. Tænker sådan lidt verden er da gået helt af lave.

Jeg har den seneste tid erfaret det er bedre at stå på den tavse side af alle stridighederne og se på, mens andre er op slugt at af pege fingere og sige du har gjort sådan og sådan.

Det er befriende at vælge tavsheden og tænkt sit i sit eget stille sind. Jeg skulle nok have gjort det for længe siden så kunne jeg sikkert have undgået mange galdestens anfald før hen i tiden ( mine anfald var ofte udløst af stress, og frustrationer o lign.)

Men man bliver jo klogere med tiden 🙂

Jeg har fået en del fred og glæde tilbage ved at sælge en del af mine marsvin fra, og ellers holde mig i baggrunden og for mig selv. Jeg har ikke været sammen med marsvinefolk siden starten af februar, og skal umiddelbart ikke være det før august, og det virker faktisk befriende og giver mig muligheden for at fokusere på meget andet og finde glæden ved mine marsvin igen.

Jeg har også haft fødselsdag, en stille og rolig dag brugt sammen med min søster hos hende. Jeg ville normalt have holdt noget for familien på dagen, men jeg lå syg ugen for forinden og det samme gjorde min søster så jeg synes det var bedre at udskyde det og ikke smitte hele familien.

Så jeg glæder mig til på søndag hvor familien kommer og vi så skal have lagkage, boller osv. det bliver hyggeligt.

Nu skal jeg bare have ryddet op, og gjort rent inden søndag.

Nu må jeg hellere komme videre med noget andet.

Så slut herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *