Hverdagen

Første blog indlæg

Ja hvordan starter man så sit første blogindlæg på en ny blog… Ja det er jo et godt spørgsmål.

Dette er ikke min første blog, men jeg har valgt at lukke min anden blog. Jeg fik den ikke opdateret, og jeg synes den var besværlig.

Denne blog her er jeg blevet introduceret til i forbindelse med min udannelse da vi i vores kommuniations fag skal blogge 2 gange den næste mdr. ( dette er ikke den blog men en anden jeg også har).

Dette blogsite ser ud til at være ok, så nu giver jeg det en chance.

Nå men overstående var så en form for start med en masse start info.

Så kunne det være jeg skulle komme videre i teksten og få skrevet noget andet….

Tænke tænke.. hvad skal det så være….

Et totalt tosset indspark sådan bare lige er at jeg lige har set en reklame på tv, det er reklamen for at disney nu har lavet den lille havfrue på blu ray.. Og jeg får bare sådan en lyst til at se den lille havfrue nu.. Det er år og dag siden jeg har set den.. Den er ret sød.

Noget helt andet er at det godt nok ikke er let at blive klog på fyre… Nogle opføre sig på en måde med siger noget andet…

F.eks en jeg skriver sammen med, han siger han er interesseret i mig, men han har med i perioder at “forsvinde” fra jordens overflade og så svare han ikke på sms’er eller andet. Og pludselig så kommer han i tanke om mig og skriver…

Det er virkelig ikke let… Og det giver anledning til frustrationer nogle gange, og jeg har ellers kendt ham i flere år.

Kender også en anden fra en chat side vi kom på et par år tilbage, ham skriver jeg også on/off med han har i et par år fisket en del og derfor haft flere mdr. af gangen hvor han har været på havet og vi ikke har haft kontakt. Han har så fundet et hus hvor han skal til at gøre det i stand, ha styr på sit liv, og ha en udannelse. Og som altid har han en plan for hvordan tingene skal gå og i hvilken rækkefølge. Så det bliver nok heller ikke til noget…

Ja ja. det med fyre er sgu ikke let at blive klog på. Især ikke når man som jeg er meget varsom med hvem jeg lukker ind, for at undgå at blive såret.

Brændt barn skyr ilden som man siger….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *