Hverdagen

En ny blog, en ny start… eller..

Alle indlæg der ligger på bloggen her før dette blog indlæg er fra min forrige blog her på tumbler. Desværre lå den som sekundær blog, og det gør der er mange ting man ikke kan osv. så jeg ønskede den som primær blog. 

Men man kan altså ikke bare lige flytte det rundt osv. i hvertfald ikke helt optimalt. Så jeg har slettet den gamle blog, og har oprettet denne i stedet. Og så har jeg kopiret alle indlægene fra den gamle blog ind ( der var ikke så mange så det gik lige). 

Nå men hvad har jeg så på hjertet i dag.. Ja jeg har fået at vide af en unavngivet person at jeg bruger min facebook til for meget. Og det meste af det ville man putte i en blog så måske jeg skal blive bedre til at gøre lige netop det… Så kan nogle af mine facebook venner måske også få sig et velfortjent hvil fra mine status opdateringer…. I stedet for at sidde og tænke hvad rager det mig… 

Nå, men dagen  i dag har budt på at forskønne indhegningen i stuen til vores 2 kaniner med noget bedkant. Tanken var det både skulle få den til at se pænere ud, men også gøre sådan at kaninerne ikke kan løfte op i indhegningen hvilket larmer og er træls. Og det ser ud til det har den ønskede effekt både på at det pynter men også at de ikke kan løfte den op. 

Udover det så har jeg ikke lavet det store i dag, har fjernet et hegn i haven, flyttet muldvarpe fælderne. Den lorte muldvarpe gider stadig ikke og gå i fælderne. Jeg bliver simpelthen bims af den. Jeg håber virkelig jeg fanger den før eller siden… Andet ville da være totalt træls. 

I dag dumpede der også et brev ind fra min tidligere udlejers advokat, han skrev noget om han ville have 2000kr. i sags omkostninger fra vestre landsret da min friproces ikke gjaldt der men kun i fogedretten. Så jeg har fået en tid hos min advokat torsdag aften, så må vi se hvad han siger. Jeg kan dog ikke forstå hvorfor jeg ikke skulle have friproces i vestre landsret også… 

Imorgen regner jeg med dagen skal bruges til at ordne vasketøj, rense badeværelses afløb, og så skal vi grille i haven for første gang siden vi er flyttet. Det skal nok blive hyggeligt, og solcremen er kommet så jeg kan undgå og blive solskoldet igen. 

Det var lidt herfra… 

Knus 

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *