Hverdagen

Der er forår i luften…

Vi skriver nu slutningen af april og er der forår i luften.

Siden sidst kan jeg fortælle at jeg valgte at ansøge til stillingen som redaktør på foreningens medlemsblad. Og jeg har været så heldig at få stillingen hvilket jeg er super glad for.

Siden 2010 har jeg været den ene del af PR kontoret i foreningen og det har jeg også været rigtig glad for. Men klubben foretager en omstrukturering af området så derfor blev jeg og den anden del af det “opsagt”.

Jeg har i stedet nu så fået stillingen som redaktør på medlemsbladet, hvilket jeg som sagt er super glad for. Jeg hygger mig rigtig meget med at lave bladet hver mdr. og jeg har jo de seneste par år lavet nogle blade ind i mellem af forskellige årsager, og det er bare super hyggeligt at lave bladet.

På skole fronten skal jeg i gang i næste uge med eksamensprojektet på 3. semester og det bliver spændende. Jeg håber virkelig bare vores opgave oplæg er ordentligt formuleret så det er til at forstå, det sidste projekt vi skulle lave var opgave oplæget skod skrevet, og alle grupperne som fremlagde projektet i onsdags fik beskeden at var det en ægte eksamen var vi alle dumpet….

Men der var også en på holdet som sagde lige ud det var det værste projekt han nogen sinde havde skullet lave. 🙂

Projektet vi skal lave vare 4 uger, og så skal vi til eksamen. På 4. og sidste semester skal vi så i praktik, så jeg leder efter en praktisk plads. Jeg vil rigtig gerne ud til en fotograf hvor der tages billeder og redigeres billeder.

Jeg skal i starten af juni mdr. også på Hjallerupmarked med en stand for foreningen, og det glæder jeg mig også rigtig meget til.

På kærligheds fronten ligger det rigtig meget stille. Desværre, men sådan er det jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *