Hverdagen

December…

Så er det sørme blevet december og dermed er vi i julemåneden.

Jeg elsker jul, jeg ville dog ønske det var ligesom i eventyrene at der var masser af sne og hvid jul hver gang. Jeg elsker sne og elsker hvid jul. Det sker desværre sjældent.

Jeg er så heldig at jeg i dec. skriver eksamensprojekt så jeg skal ikke til og fra skole til undervisning så det giver mig mulighed for at arbejde på projektet når jeg har tid, lyst og fred til det. Og det gør jeg kan nyde jule måneden meget mere end ellers. Det er rigtig skønt.

Jeg har brugt igår og i dag på at bage julesmåkager til mine forældre, min mormor, og til min lillesøster og så til mig selv. Det er sammen med min søster jeg har lavet dem. Vi skal lige lave den sidste slags imorgen, og så er vi færdig.

Jeg håber de bringer lykke hos mor/far og hos mormor.

Det går faktisk ret godt, og stille og roligt her hos mig.

På kærligheds fronten er der ikke noget nyt, mødtes med en og vi havde det rigtig hyggeligt osv. Men jeg tror ikke han kan finde ud af hvad han vil. Så der går flere dage i mellem jeg høre fra ham, og han svare heller ikke når jeg skriver til ham flere dage i træk. Så jeg tror ikke det bliver til mere, det er ellers en skam, han er rigtig sød. Men sådan er det jo desværre. Jeg tror bare jeg er blevet for gammel til at ses med en som ikke ved hvad han vil. Jeg ved hvad jeg vil og ikke vil.

Det var lidt herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *