Om mig

 

Om mig: Vores families hund Kato og jeg. - T-Cat's havetryllerier - haveblog
Vores families hund Kato og jeg.

Lidt om mig

For at fortælle lidt om mig, er jeg en kvinde fra 1983. Jeg nyder naturen, dyreliv og at læse en god bog. Dagligdagen som hjemmegående giver mig tid til at nyde de ting jeg holder af og bruge tiden med mine nærmeste.

Jeg opdrætter race marsvin og tager på udstilling rundt i landet med dem. Jeg har også en hjemmeside til denne hobby.
Marsvin har gennem de seneste 14 år været en stor passion for mig og er det stadig. I 2015 flyttede jeg til Kousted i et lille dejligt bondehus, og jeg bruger nu også en del tid på haven.

Jeg er født og opvokset på landet (faktisk døbt i Kousted kirke) men har boet i byen i ca. 14 år. I 2015 flyttede jeg fra Randers midtby og til stille og rolige Kousted.  Jeg bor sammen med min 4 år yngre lillesøster i det vi kalder Jensens Bondehus (huset ses herunder). Vi har lejet huset og håber på at skulle bo her mange år fremover.

Om mig - Jensens Bondehus - Taget ud af en Morten Korch film - T-Cat's havetryllerier - haveblog
Jensens Bondehus

Min baggrund for bloggen

Jeg er på ingen måde gifted med grønne fingre og må nogle gange indse at jeg er for gavmild med vandkanden. Hovedsageligt er det dog mine stueplanter som lider under dette.

Alt hvad der hedder have både med blomster, grønsager, krydderurter mv. er helt nyt for mig.

Min baggrund for at blogge om haven er at jeg kaster mig ud i det meste for første gang både på godt og ondt. Der vil utvivlsomt være projekter som ikke går til “leve siden” og andre som går skide godt. Hvis andre kan more sig over mine udfordring eller lære noget af min tilgang og mine succes så er det jo godt. Ligeledes så kan jeg bare godt li at blogge og dele små og store ting med andre.